NewsIn: Vicepreşedintele BEC Ana Maria Pătru spune că nu a încălcat legea

 
FOTO: RTV
FOTO: RTV
Ana Maria Pătru, vicepreşedinte al Autorităţii Electorale Centrale, susţine că, prin prezenţa sa la restaurantul la care familia Băsescu a sărbătorit reuşita Elenei Băsescu, nu a încălcat prevederile legale în vigoare, deoarece are dreptul să facă ce vrea în timpul liber.
"Prezenţa mea într-un restaurant, în timpul liber, după încheierea votării, nu intră în contradicţie cu prevederile legale în vigoare. Nu am încălcat legea, doar eu pot să stabilesc cum îmi petrec timpul liber", a declarat Ana Maria Pătru pentru NewsIn. Ea susţine că este victima unei campanii de presă, instigată de persoane interesate, fără a dori să le nominalizeze. "Fac ce vreau în timpul meu liber", s-a justificat Pătru.

Ea susţine că nu a primit nici un reproş de la preşedintele AEP. "Dumnezeule, să fim serioşi! De ce atâta nebunie şi pentru ce?", a spus ea. Întrebată asupra legăturilor pe care le are în mediul politic, Pătru a răspuns: "Sunt foarte apropiată cu foarte mulţi oameni politici, iar Elena Băsescu este deja un om politic. Eu sunt prietenă cu toată lumea".


De asemenea, vicepreşedintele AEP a negat că ar fi avantajat într-un fel candidatura fiicei preşedintelui. "Elena Băsescu nu a luat nici un vot în plus datorită mie. La restaurant nu m-am dus în calitate de vicepreşedinte al AEP. A fost o reuniune în care doi părinţi erau fericiţi că fiica lor a trecut un examen al vieţii", a conchis Ana Maria Pătru.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?