NewsIn: Mihai Cristian Atănăsoaei, posibil prefect al Capitalei

 
Foto: infotravel.ro
Foto: infotravel.ro
Consilierul general Mihai Cristian Atănăsoaei (PDL) are cele mai mari şanse să fie numit prefect al Capitalei, în locul lui Ion Ţincu, pus în funcţie în timpul guvernării PNL, au declarat, pentru NewsIn, surse din cadrul muncipalităţii.
Atănăsoaei este membru al organizaţiei PDL din sectorul 2, unde, de altfel, a candidat, fără succes, pentru un post de deputat, la alegerile parlamentare din decembrie. El fost ales consilier general al Capitalei în în iunie 2008.

Mihai Cristian Atănăsoaei este notar public, secretar şi purtător de cuvânt al Uniunii Naţionale a Notarilor Publici. Este originar din judeţul Suceava, dar locuieşte în prezent în comuna Corbeanca, unde deţine o casă cu o valoare de impozitare de 670.000 lei şi un teren cu valoare de impozitare de 300.000 lei.


Atănăsoaei are economii în bănci de 65.000 de euro şi 500.000 de lei, dar şi credite de 130.000 de euro şi 34.300 de lei. Ca notar public, în 2007, a câştigat 1.250.000 lei, iar ca purtător de cuvânt a primit 64.800 de lei.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?