Netanyahu a provocat o agitaţie uriașă, vorbind despre război împotriva Iranului

 
Benjamin Netanyahu
Benjamin Netanyahu

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a provocat o controversă aprinsă, sugerând că scopul conferinţei internaţionale de la Varşovia este să promoveze războiul cu Iranul.Benjamin Netanyahu a generat un scandal uriaș, după ce a sugerat că scopul conferinţei internaţionale pentru Orientul Mijlociu de la Varşovia, la care ia parte şi vicepreşedintele american Mike Pence, este să promoveze războiul cu Iranul.

"Merg la o întâlnire cu 60 de miniştri de externe şi reprezentanţi ai ţărilor din întreaga lume, împotriva Iranului. Este important, această întâlnire nu este secretă, pentru că sunt multe aşa. E o întâlnire deschisă, cu reprezentanţi ai principalelor ţări arabe, care se aşează la aceeaşi masă cu Israelul pentru a promova interesul comun al războiului cu Iranul", a fost mesajul lui Benjamin Netanyahu de pe Twitter.

Declaraţia premierului israelian a încins spiritele.

La scurt timp după ce clipul a fost publicat pe contul de Twitter al Guvernului, Tel Avivul l-a şters şi l-a înlocuit cu un comunicat. În acesta, a fost folosit cuvântul "combatere" în loc de "război". Cuvântul folosit în ebraică de Netanyahu are ambele sensuri.

Deși Tel Avivul a rectificat traducerea termenului "război", Teheranul şi aliaţii săi nu au fost impresionaţi.  

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?