Nessie, monstrul din Loch Ness, a fost găsit pe Google Earth - VEZI IMAGINI

 
FOTO: Nazareanu@deviantart.com
FOTO: Nazareanu@deviantart.com
FOTO: Nazareanu@deviantart.com FOTO: REALITATEA.NET FOTO: REALITATEA.NET
Un internaut susţine că a descoperit o imagine, pe Google Earth, care ar putea demonstra că monstrul din Loch Ness este adevărat.

Jason Cooke a declarat pentru cotidianul The Sun că figura de la suprafaţa apei, lungă de peste 20 de metri, ar fi de fapt celebrul monstru din Loch Ness.

Fanii creaturii din Loch Ness, Nessie cum mai este numită, spun că ar fi vorba de fapt de un pleziozaur, o reptilă antică care a apărut la începutul perioadei jurasice şi care ar fi dispărut în urmă cu 65 de milioane de ani, împreună cu restul dinozaurilor.

Un cercetător din cadrul proiectului Loch Ness, Adrian Shine, a considerat imaginile ca fiind interesante şi a spus că vor fi studiate îndeaproape.

Oamenii de ştiinţă din întreaga lume sunt de părere că este vorba doar de un mit şi că presupusele localizări ale creaturii nu sunt decât confuzii sau reflectă dorinţa oamenilor de a vedea ceva.

Imaginea poate fi identificată în Google Earth la coodonatele 57°12'52.13 latitudine Nord şi 4°34'14.16 longitudine vest.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?