NEREGULI ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Secţia de vot din România cu RECORD UIMITOR: 367% prezenţa

 

NEREGULI ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Până la ora 16, au votat peste 44,5% dintre români, dar un sat din Mehedinţi a reuşit să bată orice record: are o prezenţă de peste 367%. 

NEREGULI ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. La secţia 180 din satul Ostrovu Mare, comuna Gogoşu, judeţul Mehedinţi, sunt înregistraţi 92 de votanţi. Cu toate acestea, până la ora 16, conform datelor centralizate de BEC, acolo au votat 338 de persoane.

NEREGULI VOT TURUL 1. Satul Ostrovu Mare, din comuna Gogosu, se afla pe o insula chiar pe Dunare si pe langa el trece drumul judetean 566. In Ostrovu Mare au votat, pe 2 noiembrie, 51 de localnici. Pe lista suplimentara au fost inregistrate 199 de voturi, scria, după turul 1, hotnews.ro.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
dan
16 Nov 18:29
daca in mehedinti s-a fraudat intr-un asemenea mod, ce sa mai vorbim de gorj. aici frauda se realizeaza si prin implicarea autoritatilor. poate verificati si o sa va convingeti. oare, listele de vot suplimentare se vor verifica de cineva?
Răspunde
1 -1
PreaCuviosu Exorcizanie fwckatorw de demoni
16 Nov 18:12
Let us pray . Fuck you, Satan! Si pe toti demonii !

Dumnezeu să-i destroy - ască !

In the my name , A men !
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?