Nepoata NECUNOSCUTĂ a Regelui Mihai: Poartă numele primelor trei regine ale României

 

Nepoata regelui Mihai, Elisabeta-Maria Bianca Elena de Roumanie, este una dintre membrii familiei regale despre care se cunosc foarte puţine lucruri.  Născută pe 15 august 1999 la Argenteuil, sub-prefectură a departamentului Val-d’Oise, în regiunea Île-de-France, Elisabeta-Maria Bianca Elena este una dintre succesoarele Tronului Britanic, potrivit Libertatea. În prezent, ea are 18 ani şi studiază în Franţa.

A fost în România cu ocazia aniversării vârstei de 80 de ani ai Majestăţii Sale Regina Ana a României.

Tânăra poartă numele primelor 3 regine ale României: Elisabeta – consoarta regelui Carol I, Maria – soția regelui Ferdinand și Elena – consoarta regelui Carol al II-lea.

Se ştie despre nepoata regelui că este fiica Principesei Sofia, a patra fiică a Reginei Ana şi a regelui Mihai, şi a lui Alain Michael Léone Biarneix. A participat la înmormântarea bunicii sale, Regina Ana. Data de naştere a mamei sale, Principesa Sofia, este şi ziua de naştere a Reginei Maria: 29 octombrie, în 1875. Face parte din linia de succesiune a Tronului Britanic.

Din august 2015, ordinea de Succesiune la Tron şi la Şefia Casei Regale a României este:

1. ASR Principesa Moştenitoare Margareta a României, Custode al Coroanei României;

2. ASR Principesa Elena a României;

3. Elisabeta Karina de Roumanie;

4. ASR Principesa Sofia a României;

5. Elisabeta Maria Biarneix;

6. ASR Principesa Maria a României.

 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?