Negrea: Corpul de Control al M. Transporturilor și Curtea de Conturi vin peste Narcis Neaga

 

Jurnalistul de investigații, Stelian Negrea, a declarat, luni seară, în cadrul emisiunii "Jocuri de Putere", moderată de Rareș Bogdan, că șeful CNADNR, Narcis Neaga, "a declanșat o campanie furibundă" în urma dezvăluirilor făcute, la Realitatea TV, de către cei doi foști directori ai companiei, despre neregulile din cadrul CNADNR, campanie care s-a propagat atât asupra mass-media, cât și asupra propriilor angajați. În acest sens, prezentând dovada actelor în cadrul emisiunii, Stelian Negrea a arătat cum Corpul de Control al Ministerului Transporturilor și Curtea de Conturi i-au trimis o serie de solicitări șefului CNADNR atât privind punerea la dispoziție a anumitor informații și documente, cât și "verificarea aspectelor semnalate de mass-media".

"Narcis Neaga a declanșat o campanie furibundă, a făcut plângere către CNA împotriva ta și a emisiunilor tale. A acționat ca un smardoi. Măsuri de forță împotriva mass-media, împotriva celor trei funcționari publici, transmițând mesajul către toți ceilalți. A trimis o scrisoare către toți cei care și-au ținut gura: "Dragi colegi....". Nu ai văzut un demers atât de josnic al unui directoraș care știe că organele statului sunt deja pe urmele lui, scrisoare în care începe să le gâdile orgoliul celor care și-au ținut gura.

România furată. Director CNADNR: Sibiu-Orăștie trebuie închisă. Soluția, să fie rasă și reconstruită

 

CNADNR gestionează anual 1,8 miliarde de lei vechi. Pumnul în gură oamenilor ălora, pumnul în gură mass-media și scrisoarea dulceagă comunistoidă în care le spune despre niște realizări cvasi-inexistente. Pasul următor, după a început lumea să îmi furnizeze informații și încet, încet încep să îmi pun întrebări despre stilul de viață luxos al acestui birocrat, care se ascunde sub fustele politicienilor. Să spun trei chestii simple și banale care îmi trezesc suspiciuni: fiica domniei sale și soția care sunt întreținute la Munchen. M-am uitat pe contul de Facebook al fiicei domniei sale și o să vezi niște gentuțe extrem de scumpe și l-am întrebat public și i-am trimis întrebări domnului Narcis Neaga. Și-a achiziționat recent a cincea casă în Sibiu, eu știu suma. Domnul Narcis Neaga, spune-mi și mie suma, cât ai plătit pe contract. Domnul Narcis Neaga refuză să răspundă la astfel de lucruri ceea ce crește întrebările la adresa domniei sale. Ce face în acest timp: nu îți răspunde ție, mie nu îmi răspunde, și eu merg pe persoana Narcis Neaga. Am auzit, e mult folclor legat de corupția care colcăie.

Fost director CNADNR, sancționat din cauza dezvăluirilor făcute la Realitatea: E o cenzură abjectă

 

De unde până unde această disperare, pe două planuri, ale șefului CNADNR? Pe de-o parte, pune pumnul în gură presei, înceacă să facă lucrul ăsta, pune pumnul în gură celor trei directori care au avut curajul să vină să spună că ce corupție e în CNADR. Narcis Neaga e disperat pentru că pe de-o parte avem, aici, ordin: vine Corpul de Control al Ministerului Transporturilor peste el și cere, la punctul I.: "verificarea aspectelor semnalate de mass-media". Ce mai vine peste Narcis Neaga: Curtea de Conturi vine și îi spune lui Narcis Neaga (uite hârtia, 20.08.2015): "vă rugăm să pregătiți și să furnizați actele, documentele, situațiile și informațiile prezentate în lista anexată. Dacă ne uităm în lista anexată, îi mai trebuie trei-patru luni să pună la dispoziție hârtiile Curtii de Conturi. Ce e fascinant, de obicei când Curtea de Conturi observă nereguli usturătoare, trimit raportul Curții de Conturi la DNA.

Mafia șpăgii. Cum sunt manipulate cântarele. Director: "CNADNR a ajuns să fie prizoniera unei firme"

 

E foarte greu ca Narcis Neaga să dovedească cu veniturile de bugetar cum își întreține familia întreținută la Munchen, căror firme le dă consultanță, din ce bani și-a cumpărat a cincea casă la Sibiu. Întrebări la care domnia sa nu are timp să răspundă. Este vorba de interesul public, de banii românilor", a declarat Stelian Negrea.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?