Negoiţă despre Ridzi: Sunt condus de un ministru pe care eu nu l-aş fi angajat nici recepţioner

 
Foto: gandul.info
Foto: gandul.info
Democrat-liberalii Gelu Vişan şi Dan Zătreanu au părăsit lucrările Comisiei de anchetă care o vizează pe Monica Iacob Ridzi, declarându-se revoltaţi de faptul că social-democratul Robert Negoiţă a adresat jigniri ministrului Tineretului afirmând că "nu ar angaja-o nici măcar ca recepţioneră".
În timpul audierii secretarului de stat Răzvan Bobeanu, social-democratul Robert Negoiţă s-a întrebat cine este responsabil cu conducerea mai multor direcţii din Ministerul Tineretului şi Sportului, în condiţiile în care "avem un ministru care nu face nimic şi nu a făcut nimic la viaţa ei".

"Aţi luat-o pe arătură", a intervenit democrat-liberalul Gelu Vişan, care s-a lansat în acuzaţii la adresa lui Negoiţă, legate de  speculă imobiliară. "Eu mă pricep la mai mult decât ce spuneţi dumneavoastră", a spus, amuzat, Negoiţă.


Vişan i-a cerut lui Negoiţă să prezinte scuze pentru jignirile aduse ministrului Tineterului şi Sportului, însă Negoiţă a continuat să afirme că şi-a spus doar punctul de vedere.

"Vin dintr-o zonă reală şi am o percepţie reală asupra pieţei. Vreau să-mi manifest suprinderea, că eu nu am sesizat unde am jignit pe cineva. Aţi sărit ca arşi când am spus eu că un ministru, conform CV-ului, a vândut pufuleţi sau Eugenii până acum, că altceva nu am văzut să fi făcut, iar dumneavoastră nu v-aţi sesizat în niciun fel când un coleg al dumneavoastră l-a făcut prost pe un coleg al meu", a protestat Negoiţă, în timp ce Alina Gorhiu încerca, fără succes, să pună capăt discuţiei care se derula în prezenţa secretarului de stat invitat la audieri.

"Mi-e frică, sunt condus de un ministru pe care eu nu l-aş fi angajat nici măcar recepţioner", a continua Negoiţă, stârnind revolta democrat-liberalilor Gelu Vişan şi Dan Zătreanu, care au părăsit sala.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?