Negoiță nu se mai regăsește în PSD: ”Mucles la toată lumea. Nimeni nu mai are voie să vorbească”

 
Robert Negoiță
Robert Negoiță

Robert Negoiță continuă să povestească viziunea lui despre cum stau lucrurile în PSD și după ce a fost suspendat timp de șase luni de noua conducere

Invitat la B1 TV, primarul sectorului 3 - Robert Negoiță a făcut unele considerații despre modul în care s-a luat decizia de a fi suspendat din partid pentru jumătate de an și a povestit cum era pe vremea lui Dragnea, dar și ce fac în prezent susținătorii fostului președinte PSD.

"Normal era să mă cheme, dacă urmau să ia decizia asta împotriva mea. Și-au propus să facă o schimbare. Au zis 'mucles la toată lumea', nimeni nu mai are voie să vorbească. Eu vorbesc de foarte multă vreme, atât în interior, cât și în exterior.

Dacă e să vorbim de ședințele cu Liviu Dragnea, sistemul era pervers atunci. Președintele poza într-o persoană împăciuitoare, dar organiza o haită, care nu te lăsa să vorbești. Noi îi spuneam corul bisericii. Toți îmi săreau în cap, în afară de Codrin Ștefănescu și Mitralieră. Restul sunt acum pe lângă Dăncilă.

Eram preluat de când ridicam mâna, era un scenariu scris dinainte.

Eu nu mă mai regăsesc în PSD, sunt destul de departe", a spus Robert Negoiță.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
ion
16 Jul 08:35
Sa spuna cit a cotizat la Dragnea,. cind l-a trecut pe listele PSD la deputati si pe urma poate spune ce vrea el
Răspunde
0 0
Vai,câtă suferință și la PSD !
16 Jul 05:40
Câte ai mai pățit ,domnule primare !Nu te luau în seamă nici când nu aveai nimic de spus ?Auzi ce-mi spune,ca dl Dragnea gândea inainte si se consulta cu colegii cu o zi inainte de Cepx,care era consultat si aproba.Si el ,primarele, râmânea cu buza călită,dar nu ne da un exemplu de ce este vorba ,de impozite,de pensii,de justiție sau ca l-au pus pe Grindeanu,un vice primar,sa trădeze tara ?Vă asteaptă Berna sau Ponta ,să dezvoltați democratia la rang de servicii.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?