Negoiță este furios pe Dăncilă: ”A fost pusă premier pentru că nu știa să facă nimic!”

 
Robert Negoiță
Robert Negoiță

Robert Negoiță nu crede în reformarea PSD, partid din care a fost suspendat șase luni

Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, continuă seria de atacuri la adresa noului președinte al PSD - Viorica Dăncilă și după ce a fost suspendat timp de șase luni din partid. El consideră că PSD nu are nicio șansă de reformare.

”Chiar vă spun cu foarte mult regret că nu cred în reformarea PSD. O spun cu foarte, foarte mult regret, dar vă spun cu realism și cunoscând conjuctura și realitățile din partid nu sunt deloc optimist pentru că lucrurile nu s-au întâmplat cum ar fi trebuit să se întâmple, ca la carte cum se spune (...) Ce să faci când candidează premierul României la șefia partidului, într-un partid în care s-au făcut foarte multe epurări, într-un partid s-au făcut numiri ale unor oameni pe niște funcții cu care n-au nicio legătură, știți despre ce vorbesc.

Realitatea este că doamna Dăncilă a fost pusă premier înainte să fie președinte și fără să aibă niciun fel de recomandare, niciun fel de argument profesional. Îmi aduc aminte că se căuta un om care să nu știe să facă nimic, un om care să nu conducă cu adevărat. Doamna Dăncilă este o persoană cu totul și cu totul respectabilă, dar am o nedumerire: de ce a acceptat să fie numită premier când nu avea expertiză. Îi trebuiau câțiva ani să fie ministru, să înțeleagă sistemul, să cunoască administrația publică. Suntem în situația în care doamna Dăncilă trebuie să ia decizii și nu are experiență (...) Eu văd ce iese din zona guvernamentală: ies decizii care provoacă dezechilibre majore și vor produce efecte grave pe termen mediu și lung.

A fost pusă într-o poziție în care tocmai nu trebuia să facă, nu trebuia să știe, noi știm foarte bine cum stau lucrurile.”, a spus Robert Negoiță, la DC News Live.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Vlad
13 Jul 03:01
Mai Neghinita tie ti-au dat tuleii la pasarica, stiam ca femeile in general se agita intre ele.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?