Neamțu: ”Socialismul urăște libertatea. Mai nou, PSD vrea să bage oamenii săraci la închisoare”

 
Mihail Neamţu
Mihail Neamţu
FOTO: http://www.nasul.tv/

Purtătorul de cuvânt al PMP, Mihail Neamţu, a avut o reacție dură față de iniţiativa ministrului Finanțelor, de a institui pedeapsa cu închisoarea pentru datornici.

Mihail Neamțu consideră că statul polițienesc visat de Orlando Teodorovici va consolida regimul sclavagist care-i trimite la pușcărie pe toți cei care n-au bani să plătească faimoasa contribuție la asigurări de sănătate

”Socialismul urăște libertatea. Mai nou, PSD vrea să bage oamenii săraci la închisoare, adică propriul său electorat. Statul polițienesc visat de Orlando Teodorovici va consolida regimul sclavagist care-i trimite la pușcărie pe toți cei care n-au bani să plătească faimoasa contribuție la asigurări de sănătate.

Români simpli, tromboniți cu atâtea minciuni, descoperă acum că serviciile medicale nu-s deloc gratuite. Ce primim, în schimbul banilor plătiți? Infecții nosocomiale. Dar degeaba vrei tu piață liberă și competiție între furnizorii asigurărilor de sănătate, zice Ministrul Discotecă! Întâi marchezi banul la Stat și apoi mai vedem noi.

PSD îți dă cu o mână ca să-ți ia cu două. Pentru că-n vistieria statului suflă vântul, Ministrul Finanțelor vrea să-i aresteze la graniță pe cei care au părăsit plantația sclavagistă a PSD”, a scris, pe Facebook, Mihail Neamțu.

Reamintim că ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a depus la Senat un proiect de act normativ care propune pedeapsa cu închisoarea pentru datornici, atât persoane fizice, cât şi juridice. Proiectul prevede închisoare de la 1 la 6 ani.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
NIR
16 Sep 14:42
Ca tare "fromos" mai esti !
Ti se pare isteata poza ? Mai analizeaz-o ! Te mai uita si-n oglinda !
Cat, despre ceea ce vorbesti, nu prea gandesti, ori atata poti !
Răspunde
0 0
Vernescu
16 Sep 10:59
Si saracii si bogatii n-au nici o scuza ptr plata datoriilor. Saracii se imprumuta ca sa nu mai fie saraci, iar cand e sa-si achite darile....pauza; la fel si cu bogatii: ei trebuie sa fie executati mai abitir. Dar, nu mi se paree normal ca eu care muncxesc de-mi ies ochii sa platesc impzite ptr putorile sarace care nu vor sa dea cu sapa si care traiesc din pomene toata viata.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?