Ne ascultă Facebook discuțiile pentru a ne oferi reclame relevante? Răspunsul oficial nu lasă dubii

AMENZI URIAŞE pentru cei care ÎNJURĂ pe Facebook. Poliţia din Iaşi a dat deja prima sancţiune
FOTO EXPLICATIE: AMENZI URIAŞE pentru cei care ÎNJURĂ pe Facebook. Poliţia din Iaşi a dat deja prima sancţiune

Un oficial Facebook a răspuns la întrebarea pusă de foarte mulți oameni: ascultă compania conversațiile utilizatorilor pentru a-i bombarda cu reclame cât mai relevante?Un oficial al Facebook a negat în mod clar că rețeaua ar folosi microfonul laptopului sau al telefonului pentru a-i asculta pe utilizatori în timp ce vorbesc.

Rob Goldman, vicepreședinte al departamentului pentru reclame al Facebook, răspundea unui tweet pe această temă postat de PJ Vogt, un prezentator al unei emisiuni IT.

”Mă ocup de reclamele Facebook. Nu am folosit niciodată microfonul în acest scop. Nu este adevărat”, a spus Goldman, negând astfel zvonurile.

Nu este pentru prima dată când compania vorbește pe această temă.

Discuția vine după ce mai mulți utilizatori din întreaga lume au susținut că Facebook i-a bombardat cu reclame pe tema unui subiect pe care au discutat cu voce tare.

 

Articole recomandate


Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?