NATO va suplimenta temporar prezenţa militară în Europa de Est

 
NATO va suplimenta temporar prezenţa militară în Europa de Est
NATO va suplimenta temporar prezenţa militară în Europa de Est

Alianţa Nord-Atlantică trebuie să suplimenteze, temporar, prezenţa militară în Europa de Est, afirmă generalul Philip Breedlove, comandantul forţelor aliate din Europa, denunţând zbururile "provocatoare" efectuate de Rusia în apropierea spaţiului european.

Alianţa Nord-Atlantică a interceptat săptămâna trecută numeroase avioane militare ruse, în apropierea spaţiului aerian european.

"În opinia mea, cred că ne transmit un mesaj, acela că sunt o mare putere", a spus generalul Philip Breedlove.


"Au fost efectuate zboruri în formaţii mari, cu traiectorii provocatoare", a subliniat Breedlove, potrivit mediafax.ro.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Doamne Sfinteste-i
03 Nov 22:48
Cum sa procedezi daca vrei sa ai cu adevarat rezultate . Bune . In primul rand este necesar sa va rugati pentru ei (si pentru oricine) sa-i exorcizeze Dumnezeu si apoi sa le dea Duhul Sfant . Dupa aceasta "operatiune", o sa fie posibil pentru ei sa "intruneasca cerintele necesare". Altfel, este aproape imposibil (pentru ei) sa le intruneasca pe toate . ( ... ) . Orice situatie trebuie vazuta in ansamblu, daca vrem sa o analizam (cat de cat) corect . Este greu sa vedem adevarul . Pentru unii este greu sa creada ca exista si ceva care nu se poate vedea . Undele radio nu le vedem , nici alte raze sau radiatii . Energia electrica din cabluri nu o vedem. Dar cine atinge firele care nu sunt izolate si au curent in ele, se convinge pe propria piele ca exista ceva nevazut . Adica simte "efectele" produse de o "cauza" . Chiar daca aceasta cauza este invizibila, efectele pe care le produce pot sa fie simtite, sau pot fi vizibile , sau neplacute , sau... mai rau . Asa ca… aviz necrediciosilor . * Pentru credinciosi exista alta problema… Ei sunt atat de pre(a)ocupati sa se certe intre ei pentru anumite diferente si interpretari care au dus la formarea mai multor secte, incat nu mai observa ~esentialul~ . Adica ceea ce au toti in comun, acelasi dusman, adevaratul dusman al tuturor oamenilor , credinciosi sau necredinciosi . Chiar in biblie scrie ca: - “trebuie sa luptam impotriva duhurilor rele, nu impotriva oamenilor” ( Efeseni 6 : 12 )" . Si aceasta: - “credinta fara actiune este moarta”, adica este egala cu zero (sau ca o frectie facuta unui picior de lemn) . Degeaba "crezi", daca nu "actionezi". Chiar biblia confirma anumite chestii . Este scris ca: 1) "boss-ul" (stapanitorul) acestei lumi este diavolul . 2) al vostru tata este… diavolul. (deci rugaciunea "`tata` nostru" …??? Asta era valabila pentru apostoli , plus pentru cei care au primit Duhul Sfant . Este valabila doar pentru cei care au primit Duhul Sfant de la Dumnezeu.) . 3) trebuie sa luptam contra unor duhuri rele , nu contra materiei (a oamenilor). Deci fratilor... "trebuie sa" = "este nevoie sa" = "este necesar sa" = "avem de" = "este datoria noastra sa" . Atata doar ca nimeni nu o face . De doua mii de ani incoace . Cum sa "luptam"...? Simplu . Cere ajutor de la Dumnezeu , cere dreptatea Lui pentru tine si pentru altii, cere sa ia masuri contra duhurilor rele care te ataca si care distrug lumea . / DUMNEZEU exista , dar EL este altul, diferit de zei. EL intervine (ajuta) DOAR la cerere, DOAR daca ne rugam . / DUMNEZEULE ADEVARAT care esti, te rog sa ai mila de noi, si pe Satan sa-l traznesti. Si pe toti diavolii lui. Si pe toate duhurile rele, spiritele rele si pe toti demonii, de orice fel ar fi ei . Daca intradevar ne iubesti, pe toti acestia-i traznesti, distrugi, dezintegrezi si pe noi ne eliberezi. Si cureti toata lumea de toata rautatea, dupa mare mila TA . Acum . Amin!
Răspunde
0 -2
actioneaza acum daca vrei o lume mai buna
03 Nov 22:47
Vreti sa stiti de ce se intampla atatea... porcarii in toata lumea...? Uite de-aia! Pentru ca . Si fiindca . Din cauza ca . Exista o cauza . Fratilor , RUGATI-VA NEINCETAT . Dar rugati-va pentru ceea ce este important , ESENTIAL . / “Isus le-a spus o pildă, ca să le arate că trebuie să se roage necurmat și să nu se lase . El le-a zis: “Într-o cetate era un judecător care de Dumnezeu nu se temea, și de oameni nu se rușina. În cetatea aceea era și o văduvă care venea des la el și-i zicea: „Fă-mi dreptate în cearta cu pârâșul meu.” Multă vreme n-a voit să-i facă dreptate. Dar, în urmă, și-a zis: „Măcar că de Dumnezeu nu mă tem, și de oameni nu mă rușinez, totuși, pentru că văduva aceasta mă tot necăjește, îi voi face dreptate, ca să nu tot vină să-mi bată capul .” . Isus a adăugat: „Auziți ce zice judecătorul nedrept? Și Dumnezeu nu va face dreptate celor care strigă zi și noapte către El , măcar că zăbovește față de ei...? Vă spun că le va face dreptate în curând !” (Luca 18:1-8) . / DUMNEZEU sa ne dea adevarul si dreptatea, impreuna cu Duhul Sfant care sa ne lumineze si sa ne dea intelepciune si sa ne calauzeasca . * Cititi Efeseni 6:12 * si rugati-va fratilor . Cine este "pârâșul" nostru... ? Cine este adevaratul si singurul DUSMAN al nostru , al tuturor...?!??? .~ Cine este "CAUZA" tuturor necazurilor , relelor si rautatilor...?!??? . ~ TREZITI-VA fratilor !!! ~ Rugati-va lui DUMNEZEU sa elimine "aceasta cauza" . Atunci toate "efectele" produse de ea, vor fi eliminate . DUMNEZEU vrea sa ne ajute si ne ajuta , dar EL NU ACTIONEAZA DACA NOI NU NE RUGAM . Trebuie sa actionam noi mai intai , adica sa ne rugam . Cu credinta ! Dumnezeu te ajuta daca vrei sa faci lucruri bune , pentru binele tau si pentru binele altora . Vreti o lume mai buna... ? Rugati-va lui DUMNEZEU sa il distruga pe adevaratul nostru dusman. Prin aceasta se rezolva TOATE problemele si dispar toate necazurile pe care ni le produc satan impreuna cu demonii . DUMNEZEU sa ne ajute ! * Cititi aici daca vreti sa va "inspirati", sau sa aflati mai multe despre aceasta "problema": ro.radiovaticana.va/news/2014/10/30/îmbrăcați_cu_armura_lui_dumnezeu_în_lupta_cu_diavolul:_papa_francisc/rom-833786 (sau aici: ro.radiovaticana.va/print_page.asp?c=833786 este acelasi articol ) . Ce am scris aici nu gasiti acolo . Si ce gasiti acolo nu am scris aici. /// Alo...! domnu" prea fericitu" ! Trezeste-te si actioneaza impotriva lu" ala (prea)"necuratu". Asa sa iti ajute Dumnezeu Adevaratu ! /// ( Daca cineva are posibilitatea sa-i transmita aceste mesaje patriarhului Daniel , va rog sa i le transmiteti . Multumesc anticipat . Dumnezeu sa va dea intelepciune si toate cele bune ! ) . Doamne sfinteste-i !
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?