Natal va putea fi folosit şi în loc de telecomandă

 
Microsoft Natal
Microsoft Natal
FOTO: czyntech.com
Este un fapt ştiut că Microsoft are şi alte planuri pentru Natal, dincolo de Xbox 360, compania din Redmond fiind acum axată pe introducerea viitorului gadget şi în domeniul televiziunii.

„Cred că Natal va fi cel mai mare salt tehnologic de la inventarea telecomenzii”, a declarat Marc Whitten, manager Xbox Live, cu ocazia convenţiei Streaming Media West. „Cu o singură mişcare a încheieturii pot schimba un canal. Cu ajutorul vocii pot da drumul la un film”.

Potrivit lui Whitten, posibilitatea înlocuirii telecomenzii actuale cu gesticulaţii ale mâinii ar putea face din televiziune un mediu mult mai interactiv. „Râsul poate fi un stimul. Răspunsul la una dintre întrebările Jeopardy poate fi un stimul. Chiar şi atenţia ar putea fi luată în considerare şi, de ce nu, chiar şi numărul de oameni din încăpere”.

„Idee nu este un miliard de canale TV, ci unul, care să fie aşa cum vrei tu, când îl vrei tu”, a mai adăugat managerul Xbox.

 Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?