Năstase: Băsescu le-a asigurat românilor porţia de mârlănie, scandal şi dezbinare

 
Adrian Năstase
Adrian Năstase

Adrian Năstase comentează pe blogul personal momentul "emoţionant" al cărui protagonist a fost preşedintele Traian Băsescu: De la "Dragă Stolo", în 2004, la "Să-şi fie ruşine, Dinu Patriciu", în 2009.

"Cel pe care l-aţi văzut astăzi la televizor, încercând, din nou, ca în 2004, să vă păcălească, cu glasul în lacrimi – vă amintiţi  episodul "Dragă Stolo" – a fost preşedintele ţării noastre timp de cinci ani. El este cel care a avut grijă să avem zilnic porţia de scandal şi de dezbinare, de mârlănie, de lipsă de respect şi de politeţe minimă, cel care (nu) ne-a reprezentat în străinătate, cel care este pregătit, la fel ca în 2004, să sacrifice interesele ţării, prin utilizarea violenţei în stradă, dacă rezultatul votului nu i-ar fi favorabil", scrie Năsatase pe blogul persoanl.

Pesedistul îi îndeamnă pe români să meargă la vot duminică "pentru ca rezultatul  să nu-i fie favorabil" lui Traian Băsescu.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?