Mușcat de urs, apoi de un șarpe veninos, acest om a fost atacat și de un rechin. Ce a urmat

 

Un tânăr american este ori cel mai ghinionist, ori cel mai norocos om. El a fost atacat în trei momente diferite de un urs, un șarpe cu clopoței și un rechin, dar a supraviețuit tuturor atacurilor, scrie The Telegraph.Dylan McWilliams, un tânăr de 20 de ani din Colorado, era în Hawaii, făcând bodyboarding, în momentul în care a fost atacat de un rechin tigru.

Mușcat de picior, tânărul a reușit să ajungă la mal, apoi la spital, unde a avut nevoie de nouă copci. Din fericire, nu și-a pierdut piciorul.

E greu de spus dacă Dylan este ghinionist sau norocos. În urmă cu doar câteva luni, el a scăpat ca prin minune de atacul unui urs.

Tânărul a povestit că dormea afară, într-o tabără de vară din Colorado, în momentul în care a fost trezit de un urs negru, care îl mușca de ceafă.

Ursul l-a târât pe iarbă și l-a lăsat din fălci numai când Dylan a avut inspirația să-l pocnească în față și să îl împungă cu mâna în ochi.

Înainte de pățania cu ursul, tânărul trecuse printr-o altă întâmplare neplăcută. El a fost mușcat de un șarpe cu clopoței, în timpul unei drumeții prin Utah.

Dylan a oprecizat însă că mușcătura nu a fost una gravă și că s-a simțit rău ”doar câteva zile”.

 

 Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Zodiac
23 Apr 13:32
Este ruda cu Jack Norris
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?