Motivul pentru care o tânără nu a fost lăsată să călătorească cu avionul. Ce i-a spus stewardesa

 

O tânără din Statele Unite ale Americii a avut parte de o experienţă neplăcută atunci când a vrut să călătorească cu avionul.

Maggie McMuffin trebuia să zboare cu un avion al companiei aeriene JetBlue, din Boston către Seattle. Şi-a cumpărat bilet, însă atunci când a vrut să urce în aeronavă a avut parte de o surpriză. O stewardesă a întâmpinat-o şi i-a spus că nu are voie să călătorească din cauză că este "îmbrăcată necorespunzător". Concret, şortul ei era prea scurt.

Tânăra nu a avut încotro, aşa că a renunţat la zborul respectiv. Ulterior, o prietenă a sa, Molly, a relatat totul pe Facebook, unde a postat şi o fotografie în care se vede ţinuta pe care Maggie o purta în momentul respectiv.

"Maggie este dansatoare şi este prietena mea. Aşa era îmbrăcată săptămâna trecută, când cei de la JetBlue i-au spus că este îmbrăcată necorespunzător şi nu are voie să zboare din Boston spre Seattle, deşi plătise pentru asta. Maggie zburase din Boston către New York, de asemenea, cu JetBlue - dar nu a avut nicio problemă cu hainele", a povestit Molly.

"Nu i s-a oferit nicio explicaţie în afară de faptul că pilotul a spus că din cauza hainelor nu va putea urca la bordul avionului. O stewardesă a întrebat-o dacă nu are altceva la ea pentru a se schimba şi că dacă nu are, îi vor rezerva un loc într-o altă cursă. Maggie a sfârşit prin a se duce la un alt terminal pentru a-şi cumpăra o pereche de pantaloni de pijama care să o 'acopere corespunzător'", a adăugat aceasta.

Aşadar, după ce şi-a schimbat pantalonii scurţi, Maggie a putut să urce în avion şi să-şi continue călătorie. Totuşi, ulterior, compania aeriană şi-a cerut scuze pentru incident.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?