Motivul incredibil pentru care o adolescentă a fost dată jos din autobuz. "M-am simţit foarte prost"

 

O adolescentă în vârstă de 15 ani, din Birmingham, a fost nevoită să coboare din autobuzul în care se afla, dintr-un motiv neaşteptat, invocat de şofer.

Zahra Sadiq se ducea la film cu prietenele ei când s-a petrecut totul. Adolescenta şi-a cumpărat un bilet de autobuz, beneficiind de reducerea de preţ pentru elevi.

Când a urcat în autobuz însă, a avut parte de o surpriză. Şoferiţa autovehiculului i-a spus că tichetul nu e valabil, pentru că ea "nu mai este un copil". Cum a tras această "concluzie"? Zahra era "prea machiată", scrie The Mirror.

"Când i-am arătat biletul şoferiţei autobuzului nu mi-am imaginat că ar fi vreo problemă. M-a întrebat câţi ani am, i-am răspuns, apoi mi-a zis să cobor din autobuz", a povestit adolescenta.

"Şoferiţa a refuzat pur şi simplu să creadă că am doar 15 ani. Mi-a spus 'uită-te la tine, cu tot machiajul acela pe faţă... tu nu ai 15 ani'", a adăugat ea.

Pentru că fata nu avea buletinul la ea şi, deci, nu şi-a putut dovedi vârsta, a fost nevoită să coboare din autobuz, ba chiar a fost amendată şi cu 35 de lire.

"Toată lumea se uita la mine, m-am simţit foarte prost. Ea îmi tot punea întrebări şi era foarte agresivă, mă intimida. Am fost pusă la colţ şi mi s-au spus tot felul de lucruri în faţă", a mai spus Zahra în cele din urmă.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?