Motivul bizar pentru care NASA a fost dată în judecată

 
Motivul bizar pentru care NASA a fost dată în judecată 
Motivul bizar pentru care NASA a fost dată în judecată 

Agenția spațială americană a fost dată în judecată pentru că nu și-ar fi îndeplinit "obligațiile științifice". 

Plângerea a fost depusă de către Rhawn Joseph, autor a mai multor cărți care tratează subiecte variate, de la viața extraterestră la atacurile teroriste din 11 septembrie. Rhawn Joseph consideră că piatra care apare în imaginile NASA este o ființă vie și că ar trebui cercetată mai îndeaproape.

NASA despre roca bizară care a apărut pe Marte: "N-am mai văzut niciodată așa ceva"

În plângerea depusă la un tribunal din California, Rhawn Joseph cere agenției spațiale americane ”să își îndeplinească obligația publică și științifică de a realiza fotografii mai detaliate și de a examina presupusul organism biologic” deoarece ”în urma examinării de către reclamant [Rhawn Joseph] a structurii [roca neobișnuită descoperită de către roverul Opportunity] a fost evident […] că aceasta a germinat din spori", se arată în documentul oficial. 

Reclamantul consideră că ”roca” a fost acolo tot timpul și a devenit vizibilă în momentul în care a început să crească. ”Refuzul [NASA] de a realiza imagini din diferite unghiuri, refuzul de a realiza imagini microscopice ale specimenului și refuzul de a publica imagini de înaltă rezoluție este inexplicabil, reprezintă o neglijență nesăbuită și bizară”.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
6 0
Goth
31 Jan 20:39
Si unora pe aici ni s-a parut ca seamana cu o ciuperca sau ceva analog. Si ma mir ca nimeni nu remarca ca in stanga imaginii din dreapta se mai vede un obiect mai mic (sau o bucata din unul mai mare) de acelasi tip.
Răspunde
4 0
30 Jan 09:32
Pai e corect ce a facut. NASA e o agentie din bani publici care functioneaza dupa un anume statut si are anumite sarcini. Daca nu-si indeplineste sarcinile atunci poate fi data in judecata. E ca si cum ai da in judecata un spital ca nu te-a facut bine ori nu si-a indeplinit corespunzator ceea ce trebuia. Sau poti da in judecata institutul meteo ca nu te-ai informat corespunzator. Mi se pare corect si acum NASA trebuie sa aduca probe ori motive de ce nu si-au facut treaba.
Răspunde
2 -1
Procurorul tironeac
29 Jan 18:30
Asta e motiv banal?! Pai,eu am fost mutilat in 2003 de catre medicul penal iconaru virgil,in 2005 m-a dat in judecata pentru insulta,cerandu-mi daune morale 100milioane lei,iar din 2005 si pana in prezent acest medic ma hartuieste mereu,facandu-mi nenumarate plangeri penale,la parchet si la sectia17 politie! Acest medic isi omoara cu premeditare pacientii pe masa de operatie,pentru a nu se afla ca nu are atestat de chirurg, criminalul!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?