Moş Crăciun a primit peste 33.000 de scrisori de la copiii români

 
Moş Crăciun, acasă în Laponia
Moş Crăciun, acasă în Laponia
FOTO: koreatimes.co.kr

Moş Crăciun a primit la el acasă, în Laponia, peste 33.000 de scrisori de la copiii din România. Dorinţele celor mici au continuat să fie băgate în plicuri şi duse la Poştă, cu speranţa că vor ajunge la Moşul până joi seară.Mii de copii îi scriu Moşului. Dacă unii vor maşinuţe, roboţi şi dulciuri, alţii visează la lucruri mai serioase.

Şerban, are opt ani şi vrea să revoluţioneze ştiinţa când va fi mare. Ştie deja ce va face cu acceleratorul de particule.  "Pot creea antimaterie.  500 de tone de antimaterie pot detona o galaxie întreagă. Şi asta poate fi folositor pentru că se zice că peste trei miliarde de ani ne vom ciocni cu galaxia noastră vecină, Andromeda", a explicat Şerban.


Dinu, fratele mai mic al lui Şerban, are o misiune mai puţin dificilă pentru Moş Crăciun. "Un PSP, un joc video, o maşină cu telecomandă, un robot", îşi doreşte Dinu.

Şi lista continuă. Când scrisorile au fost gata, băieţii au mers cu mama lor la Poştă, ca să i le trimită lui Moş Crăciun.

"Aici se strâng toate scrisorile celor care doresc să-i scrie lu Moşul. Ele se strâng şi apoi sunt trimise la aeroport de unde vor ajunge în Laponia  la Moşul adevărat", a precizat poştaşul Petre Chirică.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?