Mort la 18 ani, în condiții suspecte, după ce a picat BAC-ul

 

Situație tragică, vineri seara, la Călimănești. Un tânăr de doar 18 ani, care picase BAC-ul recent, a fost găsit mort în locuință de tatăl său. Decesul a survenit în condiţii neelucidate, transmite Realitatea de Argeș

Mort la 18 ani! Tânărul a fost găsit de tatăl lui, prăbuşit, în casă. Nu mai respira. A fost chemată ambulanţa însă, medicul şi-a dat seama că nu mai poarte face nimic pentru băiat, sesizând poliţia.

Tânărul tocmai picase BAC-ul, fiind fost elev la Liceul Teoretic „Ion Mihalache" din Topoloveni, la profilul Matematică-Informatică. Nu a obţinut note de trecerea la două materii.

Băiatul locuia cu tatăl, mama fiind plecată la muncă, în străinătate. Vecinii în ştiau ca pe un copil foarte cuminte care nu a creat vreodată probleme părinţilor.

Tânărul făcea mult sport, mergând frecvent la sală. Este posibil să fi luat proteine pentru a-şi menţine musculatura iar una dintre cauzele decesului poate fi un infarct provocat de anabolizante. O altă ipoteză este sinuciderea. Detalii pe Realitatea de ArgeșAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Adrian
13 Jul 12:33
Nu moare nimeni de la proteine, voi omorati jurnalismul scriind astfel de prostii.
Pana la urma motiv pentru care a murit e ca s a electrocutat!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?