Morminte profanate în Teleorman!

 

În cursul zilei de ieri, polițiștii teleormăneni au fost chemați să rezolve cazul profanării unor morminte din cimitirul “Stelian Popescu” din Roșiorii de Vede. Făptașii au sustras bijuteriile morților.

Familia unui decedat îngropat în cimitirul “Stelian Popescu” din Roșiorii de Vede a anunțat prin serviciul 112 că a găsit mormântul unei rude apropiate profanat. Și mormântul alăturat prezenta, de asemenea, semnele profanării, însă în acest caz, familia decedatului este în afara țării și acolo nu s-a putut încă evalua prejudiciul.

Polițiștii au ajuns ieri la fața locului și au constatat, împreună cu familia care a anunțat evenimentul, că mortului îi lipseau niște bijuterii. În acest moment, nu se știe exact momentul exact în care a avut loc profanarea, dar se estimează că ea ar fi putut avea loc în intervalului 28 – 31 iulie. S-a întocmit cu privire la aceste fapte un dosar penal pentru profanare de morminte și furt calificat, însă în acest moment, autorii nu sunt încă identificați, anunță Realitatea de Teleorman.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?