Monstrul marin. O creatură rară a generat uimire pe o plajă din Australia

 
Peștele Lună, găsit pe o plajă din Australia
Peștele Lună, găsit pe o plajă din Australia
Peștele Lună, găsit pe o plajă din Australia Peștele Lună, găsit pe o plajă din Australia Peștele Lună, găsit pe o plajă din Australia

Un pește Lună a eșuat zilele trecute pe o plajă din Australia, spre uimirea localnicilor.Creatura, rară pentru aceste locuri, a fost găsită pe o plajă din sudul Australiei, aflată la gura râului River.

Peștele a fost fotografiat de Linette Grzelak, care a mărturisit că inițial a crezut că a dat peste o epavă.

Peștele Lună se hrănește în general cu pești mai mici, crustacee și meduze și poate fi găsit în mările și oceanele din întreaga lume, dar în special în cele calde.

Un exemplar adult poate atinge o greutate de 1.000 de kilograme, dar cel mai mare exemplar pescuit vreodată avea nu mai puțin de 1.600 de kilograme. 

Mai multe imagini în GALERIA FOTO

Peștelui Lună (Mola mola) i se atribuie diverse nume, mai toate datorită formei sale plate și alungite.

Mola, spre exemplu, este cuvântul latinesc pentru piatră de moară. În engleză, Peștele Lună este de fapt sunfish (Peștele Soare).Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?