Monica Anisie, ministrul propus la Educație, profesor de română cu atestat la Academia de Informații

 
Monica Anisie
Monica Anisie
Monica Anisie Monica Anisie

Monica Anisie, ministrul propus de Guvernul Orban pentru portofoliul de la Educație, profesoară de română la un liceu din Capitală, deține un atestat de la Academia Națională de Informații, obținut în 2011.

Monica Anisie este profesor de limbă română la Colegiul Național "Tudor Vianu" din București. Monica Anisie a ocupat mai multe funcții în Ministerul Educației și în cadrul Administrației Prezidențiale, iar anul acesta a preluat conducerea organizației PNL Sector 2.

Monica Anisie a absolvit Universitatea din București și are două diplome de master, una în Management Educațional și cea de a două în Integrare Europeană și problematică socială.

Monica Anisie a ocupat funcțiile de inspector general adjunct la Inspectoratul Școlar București (2009-2011), secretar general adjunct la Ministerul Educației (2011-2012), consilier în cadrul Administrației Prezidențiale (2012-2014), director Inspecție școlară și apoi director general în MEN (2014-2016), secretar de stat (2016-2017) și apoi din nou consilier în cadrul Administrației Prezidențiale.

Monica Anisie a obținut în 2011 un atestat de la Academia Națională de Informații., potrivit g4media.

În urmă cu doar două săptămâni, Monica Anisie acuza Ministerul Educației pe care ar urma să îl conducă de faptul că îi discriminează pe elevii care obțin medii sub 5, prin obligația de a urma școlile profesionale.

Monica Anisie a lansat în septembrie un proiect prin care oferă cursuri gratuite pentru elevii din secotrul 2. Proiectul "Educație la puterea 2″ conține "Centrul educațional de pregătire și (re)creație activă" pentru elevii și tinerii din Sectorul 2.

"Noul lider al PNL Sector 2, Monica Cristina Anisie, este de peste 20 de ani profesor de limba și literatura română. Ea nu a putut să nu se implice într-un proiect educațional de o asemenea amploare", se spune într-un comunicat al liberalilor.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Foarte bine, dar sa nu mai promoveze prostologia obligatorie !!!
24 Oct 13:23
Multi si-ar pastra banii si ar face ceva folositor lor si celor din jur decit sa se indese la private obscure unde doar sint jumuliti de bani si li se induce ideea ca deja sint telectuali ...
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?