Momentul când NU e bine să faci SEX, sub nicio formă!

 
Momentul când NU e bine să faci SEX, sub nicio formă!
Momentul când NU e bine să faci SEX, sub nicio formă!

Femeile care au un libido crescut atunci când sunt triste sau suferă de anxietate sunt predispuse la un comportament periculos din punct de vedere sexual, susține un nou studiu citat de Journal of Sex Research.

Bazat pe cercetări făcute asupra a 929 de femei și 1054 de bărbați, studiul a descoperit femeile sunt mai puțin predispuse decât bărbații să aibă chef de sex atunci când sunt triste, stresate sau suferă de anxietate. Dar printre femeile care aveau un libido crescut în aceste situații, s-a descoperit că acestea erau predispuse la un comportament riscant din punct de vedere sexual. Erau mai interesate să facă sex cu orice partener și mai dispuse să iasă și să găsească un partener ocazional într-un club sau la o petrecere. De fapt, acestor femei li se părea că cea mai bună idee este să meargă acasă cu un necunoscut.

În afara acestor riscuri, referitoare la propria lor siguranță, sexul atunci când ești extrem de stresată are și efecte negative. Femeile care aveau un libido crescut în perioadele de stres și anxietate aveau și tendința de a se implica în relații sexuale pe care le regretau mai târziu ajungând, în mod evident, să se simtă și mai rău după consumarea relației sexuale.

Sursa: unica.md

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?