Momente dramatice în Alba. O tânără a rămas agăţată de telescaun

 
Momente dramatice în Alba. O tânără a rămas agăţată de telescaun
Momente dramatice în Alba. O tânără a rămas agăţată de telescaun
Momente dramatice în Alba. O tânără a rămas agăţată de telescaun Momente dramatice în Alba. O tânără a rămas agăţată de telescaun

O intervenţie mai puţin obişnuită a avut loc, miercuri, pe pârtia de pe Domeniul Schiabil din Munţii Şureanu, judeţul Alba, unde o femeie a rămas agăţată de telescaun în momentul în care a încercat să coboare la capătul de sus al pârtiei.Turista a rămas agăţată de bretelele rucsacului, care s-au prins de telescaun.   Femeia a purtat rucsacul în spate când s-a urcat pe telescaun deşi acest lucru este strict interzis. 

De teamă să nu cadă, turista a stat nemişcată câteva minute bune, atârnând de telescaun.

Femeia a făcut greşeală să poarte un rucsac în spate cât timp se află pe telescaun.

Salvamontiştii recomandă ca rucsacul să fie ţinut în braţe, special pentru a evita astfel de situaţii. Angajaţii pârtiei au urcat pe unul dintre stâlpi şi au ridicat-o cu grijă, aşa că nimeni nu a fost rănit.Joi, aceasta ar fi încercat din nou să urce în telescaun cu rucsacul în spate dar nu a fost lăsată.

Sursa: adevarul.ro

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?