Moment jenant pentru Samsung! Telefonul care costă o avere dă rateuri neașteptate

 

Samsung se laudă cu primul telefon 5G. E văzut ca o revoluție și, deocamdată, în doar o țară e disponibil. Oamenii au făcut coadă să-l cumpere, au dat pe el peste 1.200 de dolari și acum își dau seama că poate au făcut cea mai mare greșeală din viața lor. Cum au ajuns clienții să regrete decizia de-a cumpăra noul telefon Samsung?

România e departe de-a implementat 5G. Nu același lucru se poate spune despre Coreea de Sud, care dă tonul în Asia. Rețeaua e activă din decembrie 2018 și acum aflăm că acolo e și Samsung Galaxy S10 5G. 

În teorie, urmează să fie oferit în urmtătoarele săptămâni în Statele Unite ale Americii. Dacă problemele sesizate însă de sud-coreeni se dovedesc a fi la scară largă, nu este exclus ca lansarea gadgetului să fie amânată. Clienții care au dat o grămadă de bani pe telefon au aflat că are probleme grave.

Ce probleme are cel mai tare telefon Samsung?

Spre surprinderea celor care au investit o sumă foarte generoasă în Galaxy S10 5G, telefonul are o serie stufoasă de probleme de conectivitate. Având însă în vedere că acesta e primul terminal disponibil comercial cu conectivitate 5G, este greu să ne dăm seama dacă dezamăgirea este provocată de calitatea conexiunii furnizate de operator sau de telefonul efectiv.

Din ce au acuzat clienții, telefonul are semnal slab, vitezele de descărcare sunt semnificativ mai mici decât s-ar fi așteptat, iar în momentul în care trebuie să treacă de la LTE la 5G, nu-i iese foarte bine, aproape deloc.

Unii utilizatori s-au plâns de faptul că noul Samsung Galaxy S10 5G nu știe să se conecteze la rețelele clasice, cum ar fi cele 4G. Asta persistă chiar după închiderea completă a telefonului și repornirea.

Rețelele 5G nu sunt răspândite peste tot și mulți utilizatori de Galaxy S10 5G s-au trezit că nu mai puteau să folosească deloc telefonul în zonele cu acoperire 4G LTE. Probleme detaliate mai sus au fost raportate pe rețelele a trei operatori diferiți din Coreea de Sud.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?