Model faimos, dus la spital de urgenţă, cu suspiciunea unui atac cerebral. Ce au descoperit medicii

 

Asistentul supermodelului Natalia Vodianova a sunat la Serviciul de Urgenta din Sankt Peterburg şi a chemat o ambulanţă, după ce a observat că zâmbetul acesteia este asimetric, un posibil semn al atacului cerebral. 

După ce a mers la conferinţa fondului de binefacere "Obnajeonye serdtsa", unde a fost speaker principal, Natalia Vodeanova a avut nevoie de intervenţia medicilor. Cel care îi este alături şi o ajută să-şi organizeze toate afacerile, Timon Afinskii, a sunat la Urgenţă şi a chemat medicii.

Acesta s-a speriat pentru că a observat că modelul are un zâmbet foarte asimetric, ceea ce l-a făcut să creadă că Natalia ar putea suferi de un atac cerebral.


Modelul a şi publicat un video pe Instagram, în care spune că se află în drum spre spital.

După cum s-a constatat mai târziu, faţă Nataliei a devenit asimetrică din cauza că această a fost recent la stomatolog şi, după presupunerea medicilor, anesteziologul i-a atins vreun nerv.

"Eu am observat să zâmbetul Nataliei este asimetric, şi după cum ştiu, această poate fi o simptoma pentru atac cerebral, aşa că am chemat medicii. Noi am uitat că înainte de asta ea a fost la stomatolog şi, se pare că atunci când i s-a făcut anestezie i s-a atins vreun nerv. Până la urmă medicii au spus că totul va fi bine" a explicat Timon Afinskii.

Sursa: perfecte.md.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?