Moarte suspectă. O asistentă din Bârlad a murit după ce ar fi luat pastile de slăbit

 
Moarte suspectă. O asistentă din Bârlad a murit după ce ar fi luat pastile de slăbit
Moarte suspectă. O asistentă din Bârlad a murit după ce ar fi luat pastile de slăbit

O asistentă medicală din Bârlad a decedat în spitalul din localitate din cauze care, deocamdată, sunt neclare. Medicii bârlădeni au suspectat că femeia ar fi fost bolnavă de gripă porcină, iar surse din familie spun că, de fapt. ar fi vorba de niște complicaţii apărute ca urmare a faptului că ar fi luat pastile de slăbit.Paula Stângă, o femeie în vârstă de 39 de ani, din Bârlad, a decedat chiar pe 8 Martie la Spitalul de urgență "Elena Beldiman" din localitate. Femeia fusese internată pe 3 martie la Secția de pneumoftiziologie, însă pe 5 martie, din cauza stării foarte grave, a fost transferată în Secția ATI (Anestezie Terapie Intensivă). În ciuda eforturilor medicilor bârlădeni, starea femeii s-a înrăutățit de la o zi la alta, pentru ca în final să intre în comă, iar marți dimineață a decedat. În două rânduri, femeia a intrat în stop respirator, a fost resuscitată, însă, în cele din urmă, a murit.

Deocamdată, medicii bârlădeni nu se pot pronunța cu privire la cauzele ce au provocat decesul bietei femei. La un moment dat, medicii au suspicionat că s-ar fi îmbolnăvit de gripă porcină. Însă, până acum, această ipoteză nu a putut fi confirmată. La examinarea cu computerul tomograf, femeii i s-a descoperit o embolie grăsoasă, potrivit estnews.ro.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?