Ministerul Justiţiei vrea să cheltuie mai mulţi bani pentru mâncarea deţinuţilor

 

Ministerul Justiţiei a pus în dezbatere publică un proiect de ordin pentru aprobarea valorilor financiare actualizate ale normelor de hrană pentru persoanele private de libertate.

Ministerul Justiţiei, la propunerea Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, trebuie să actualizeze suma de bani alocată normelor de hrană pentru persoanele private de libertate, în funcţie de modificările preţurilor alimentelor, conform datelor puse la dispoziţie de Institutul Naţional de Statistică, dacă există diferenţe ce depăşesc 5% faţă de luna în care a fost stabilită ultima valoare.

INS arată că în perioada de timp cuprinsă între septembrie 2018 şi mai 2019, indicele preţurilor de consum pentru produsele alimentare s-a modificat cu peste 5,66%.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Punetii la munca si confiscatile averile !!!
04 Aug 23:05
Varanul a primit 10ani si a iesit dupa 2 ani !!! Are de platit statul roman 66 milioane de euro din care nu s-a incasat un leu pentru ca statul paralel corupt il protejeaza contra spaga si suport media !!!
Răspunde
0 0
mihai
04 Aug 17:56
Sala de fitness nu le dati ?
Răspunde
0 0
Gigi
04 Aug 16:42
Si tot noi plătim ptr ce au făcut. Corect?
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?