Miting PSD. Pliantul pe care l-au găsit oamenii în cutiile poştale, chiar înainte de protest

 

Deşi mai este puţin timp până când va începe mitingul PSD, partidul nu stă degeaba. Drept pentru care oamenii au găsit în cutiile poştale pliante prin care sunt chemaţi la mitingul împotriva abuzurilor din Piaţa Victoriei. Astfel, un cetăţean a transmis pe adresa martorocular@realitatea.net, pliantul pe care l-a găsit în căsuţa poştală.

Reamintim că astăzi are loc mitingul PSD împotriva abuzurilor la care Liviu Dragnea şi-a propus să aducă sute de mii de oameni chiar în Piaţa Victoriei, pentru a manifesta "Pentru prosperitate, nu pentru securitate". Lideri din partid au vehiculat cifre uriaşe: ar putea veni 400 000 de oameni la mitingul care denunţă abuzurile din justiţie, dar şi "statul paralel". Practic, după cum a spus Liviu Dragnea: "Va fi un miting foarte mare". Ce e drept, organizat de PSD, chiar dacă tot PSD este la guvernare. Realitatea.net şi Realitatea Tv vă vor ţine la curent, pe parcursul întregiii zile, cu toate datele legate de mitingul de amploare.

Mitingul PSD,"Pentru prosperitate, nu pentru securitate", începe la ora 20.00, chiar în faţa Guvernului, locul în care în 2017, au avut loc protestele #Rezist, cu 200 000 de oameni. Organizarea a fost una minuţioasă, fiecare organizaţie judeţeană a primit un document de la centru cu indicaţii clare de la secretarul general al PSD, Marian Neacşu: fiecare om trebuie să fie îmbrăcat în alb sau în straie populare, să aibă pliant cu strofele imnului, dar şi lanterne mici sau telefoane cu lanterne.

Dar, revenind, iată ce scrie pe pliantul pe care mai mulţi oameni l-au găsit în căsuţa poştală: 

 

Mitingul PSD, ambiţia lui Liviu Dragnea. Sute de mii de membri de partid, aduşi la BucureştiAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?