Miting PSD, chemare cu greșeli

 
Miting PSD
Miting PSD
Miting PSD

Miting PSD, chemare cu greșeli?  -O chemare la miting atribuită PSD-ului face furori pe internet, fiind plină de greșeli, informează Realitatea TV.

Miting PSD, chemare cu greșeli?

În dreptul orei-20, e făcută mențiunea opt seara, pentru ca participanții să înțeleagă exact ce înseamnă ora 20. Seria greșelilor continuă cu ,,FICARE” județ, în loc de FIECARE, sau cu PANCARDĂ, în loc de varianta corectă PANCARTĂ și cu o virgulă înaintea lui ETC., acronim ce înseamnă "și celelalte".

Apoi se precizează că mașinile care îi aduc pe manifestanți trebuie să fie în parcări la MAXIM, în loc de forma corectă MAXIMUM 18.

Iar o notă de subsol îndeamnă la cât mai multe stegulețe mici. Uitând că stegulețe este un diminutiv, adică un termen ce desemnează ceva mic.

PSD a pregătit deja și partea de promovare. Unul dintre afișele mitingului de sâmbătă seară o înfățișează pe Themis, zeița dreptății în mitologia greacă. 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
asdf
07 Jun 09:15
Maxim?! Vedex dex.
Răspunde
0 0
johnneil
05 Jun 11:23
Asta nu este nimic. Sa se urmareasca "inteligenta" ce va sclipi din ochii mitingistilor. Sa se caute a se lua cat mai multe interviuri acestora.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?