Misterul OZN-urilor care apar înaintea cutremurelor a fost REZOLVAT

 
Lumini înainte de cutremur
Lumini înainte de cutremur

Oamenii de ştiinţă canadieni au reuşit să rezolve un mister care învăluie de mai mulţi ani de ani apariţia pe cer sau la doar câţiva metri de pământ a unor sfere de lumină cu puţin timp înainte de producerea unor seisme.

Mulţi dintre cei care le-au văzut au spus că este vorba despre OZN-uri, însă cercetătorii argumentează că fenomenul are cauze naturale, potrivit Yahoo News.

Potrivit specialiştilor de la Ministère des Ressources Naturelles din Québec, Canada, luminile sunt rezultatul unei presiuni intense la care este supusă structura cristalină a rocilor magmatice, care astfel eliberează energie electrică, relatează thespacereporter.com.

Lumina electrică poate lua o varietate de forme, inclusiv pe aceea de sferă care pluteşte. Oamenii de ştiinţă au studiat în detaliu 65 de cazuri de OZN-uri raportate înainte de cutremure în America şi Europa, întinse pe zeci de ani, şi au ajuns la concluzia că magnitudinea cutremurului nu pare să aibă legătură cu strălucirea luminilor care apar pe cer.

Ele au fost descrise de unii martori drept „flăcări pâlpâitoare" şi de alţii drept sfere strălucitoare de lumină.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
4 -1
dorin
06 Jan 15:38
Comentariul tău aici*Acesti extraterestrii stiu dinaintea noastra datorita tehnologiilor foarte inalte unde se localizeaza un cutremur si intervin in cazul unei calamitati vegheaza asupra noastra.Ca si dezastrul de la Cernobal in 1986 cand un OZN imens a stationt in aer iar dovada ca a " absorbit " 75% radiatiile din aer. Sau anul trecut in Rusia daca acel OZN nu pulveriza acel meteorit intrand in el putea sa fie o calamitate de mari proportii.
Răspunde
1 0
seby
09 Jan 18:50
3 Sau alte cazuri cand OZN-uri au dezafectat centrale nucleare si rachete in Rusia ,si care au fost vazute de sute de martori...
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?