Misterul din subsolul palatului Blenheim, elucidat după 250 de ani

 

Tuneluri, graffiti vechi de 250 de ani au fost scoase la iveală după ce lacurile au fost drenate, notează thesun.co.uk. Camere frumoase ascunse, bărci scufundate și graffiti misterioase au fost văzute prima dată după ce apa a fot aspirată din lacul uriaș.

Apa a fost aspirată din uriașul lac, ca urmare a unui proiect de restaurare în valoare de peste 1 milion de lire sterline. Arheologii au intrat miercuri în cartierul lui Winston Churchill, după ce camerele inundate au fost arătate pentru prima dată în 250 de ani și au dezvăluit secrete uimitoare.

Echipa de arheologi a descoperit tuneluri secrete frumoase, bărci scufundate în 195p și graffiti care datează din 1756.

Cele 33 de camere au fost construite în 1708 de Sir John Vanbrugh. Inițial a fost proiectat un viaduct de arhitectul Sir Vanbrugh.

Palatul Blenheim, una dintre cele mai mari structuri necitadine din Anglia, a fost construit între 1705 și circa 1724. În 1987, UNESCO a adoptat palatul ca un obiectiv demn de a fi inclus pe lista patrimoniului mondial al întregii omeniri.

Palatul este binecunoscut și ca fiind locul de naștere, respectiv locul copilăriei lui Winston Churchill, prim ministru al Regatului Unit.

Clădirea palatului a fost un teren de intrigi politice de către Sarah, Ducesă de Marlborough. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?