Misterul clădirii cu 5 etaje care plutește la vale pe râu i-a buimăcit pe localnici

 

Locuitorii unui oraș din China au avut o surpriză rară într-o dimineață, când au văzut clădirea uriașă care plutea pe fluviul Yangtze.Localnicii din Chongqing, China, au putut vedea, zilele trecute, o priveliște cu care nu s-au întâlnit prea des: o ”clădire” cu cinci etaje plutea încetișor prin fața lor, pe marele fluviu Yangtze.

Mulți oameni s-au grăbit să filmeze minunea, fără să știe ce anume se întâmplă. De când au început clădirile să plutească pem apă și mai ales unde se duc?

Jurnaliștii au aflat însă că este vorba despre un restaurant plutitor de dimensiuni spectaculoase. Mega-cârciuma plutitoare încălca normele de mediu din zonă, așa că proprietarii ei au decis să o relocheze.

Două barje au fost folosite în acest sens, iar imaginile surprinse de localnici s-au viralizat în întreaga lume.  Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?