Misterioasa viață a prințesei Karina, sora fostului principe Nicolae

 
Misterioasa viață a prințesei Karina, sora fostului principe Nicolae
Misterioasa viață a prințesei Karina, sora fostului principe Nicolae

Dacă fostul principe Nicolae a împărțit România în două după ce a fost exclus din linia de succesiune, despre sora lui mai mică nu se știe mai nimic. Asta deși rolul ei în casa Regală poate deveni extrem de important.

Prezențele publice ale prințesei Elisabeta Karina Medforth-Mills (27 de ai) se pot număra pe degete. Spre deosebire de fratele ei mult mai vocal, care a ajuns în atenția publică vrând-nevrând cu cancanurile din viața privată, ea a stat mereu în umbra memei sale, principesa Elena (cea de-a doua fiică a Regelui Mihai). Prinșesa locuiește alături de părnții săi a Londra, iar România o știe mai mult din povești, pentru că pe-aici a călcat de prea puține ori. Cu toate astea, ea a devenit a doua succesoare la tronul României, după ce fratele ei a fost dezmoștenit.  Ce nu se știe despre prințesa Karina, însă era previzibil, este faptul că nu știe limba română. 

Prințesa s-a născut în 1989, din căsătoria Principesei Elena cu Robin Medforth-Mills, profesor  la Universitatea Durham și fost oficial la ONU. Medforth Mills a murit în 2002, Principesa Elena fiind acum recăsătorită.

Elisabeta-Karina de Roumanie Medforth-Mills a vizitat Romania de câteva ori, mai ales în perioada în care fratele ei mai mare se afla în țară. Nașa ei de botez este regretata scriitoare britanică Catherine Cookson. 

Sursa: click.ro

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?