Mircea Sandu: Până pe 10 mai vom avea numele noului antrenor

 
Foto: NewsIn
Foto: NewsIn
Mircea Sandu, preşedintele FRF, a vorbit joi, într-o conferinţă de presă, despre situaţia selecţionerului echipei naţionale, Victor Piţurcă. În acest moment, Piţurcă nu este demis, însă cum naţionala nu mai are şanse la calificare, se poartă discuţii pentru rezilierea pe cale amiabilă a contractului. E cert, însă, că Piţurcă nu va mai antrena naţionala, dar va primi despăgubiri pentru ruperea contractului.

"Am mandat Comitetul Executiv să poate discuţii cu V. Piţurcă pentru o rezilierea pe cale amiabilă a contractului. Să fim realişti, nu mai avem şanse de calificare. Ionuţ Lupescu a fost mandatat de Comitetul Executiv să discute cu Victor Piţurcă pentru încheierea amiabilă a contractului. Am decis acest lucru pentru că şansele de calificare la Campionatul Mondial sunt aproape de 0, dacă nu chiar nule. Încercăm o încheiere pe cale amiabilă a contractului cu Piţurcă, apoi tot Ionuţ Lupescu va putea discuta cu eventualii candidaţi. Cert este că până la data de 10 mai trebuie să avem pe masa CEx propunerea sau propunerile pentru viitorul selecţioner", a declarat Mircea Sandu.

Victor Piţurcă avea contract cu FRF pănă în anul 2010, iar clauza de reziliere a înţelegerii este de circa 600.000 de euro. Presa a scris în ultimele zile că oficialii Federaţiei Române de Fotbal i-ar fi propus fostului selecţioner suma de 250.000 de euro pentru a accepta rezilierea pe cale amiabilă a contractului.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?