MIRCEA SANDU, ANUNŢ-BOMBĂ despre alegerile FRF

 
MIRCEA SANDU, ANUNŢ-BOMBĂ despre alegerile FRF
MIRCEA SANDU, ANUNŢ-BOMBĂ despre alegerile FRF
FOTO: Mediafax

MIRCEA SANDU. Preşedintele MIRCEA SANDU a declarat că în situaţia în care se va alege un nou preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal în cadrul Adunării Generale de miercuri atunci acesta va rezista în funcţie doar "3-7 luni" după care vor fi organizate alegeri anticipate.

MIRCEA SANDU a adăugat că nu susţine niciun alt candidat în condiţiile în care Gheorghe Popescu nu mai poate participa la alegeri ca urmare a condamnării primite în Dosarul transferurilor. "Nu mai susţin pe nimeni altcineva. Adunarea Generală va decide. Dar dacă mâine va fi ales un nou preşedine, aşa cum este prevăzut în programul Adunării Generale, vă garantez că în 3-7 luni vor fi alegeri anticipate. Veţi vedea. Din experienţa mea pot să spun lucrul ăsta. Şi atunci putem vorbi de un alt membru al echipei lui Popescu (n.r. - care să candideze la funcţia de preşedinte). Sau mai devreme, eu ştiu, să vedem", a spus Sandu la postul Digi Sport.

Referitor la acuzele privind implicarea lui într-un eventual boicot al membrilor FRF la Adunarea Generală, preşedintele a menţionat că nu a vorbit cu niciun conducător de club pentru a nu se prezenta la alegerile de miercuri. "Eu nu am niciun punct de vedere. Simplu. Conform articolului 27 din Statutul FRF spune clar că secretariatul general va notifica în scris cu 90 de zile înainte de data la care va avea loc Adunarea Generală toţi membrii afiliaţi cu privire la posibilitatea ca în termen de 30 de zile să înainteze propuneri în vederea includerii acestora pe ordinea de zi. Acest articol s-a respectat întocmai. Nu se amână Adunarea Generală de mâine în nicio situaţie pentru acest punct. Mai departe, Adunarea Generală este suverană, poate să decidă orice. Poate decide că se ţine, că nu se ţine. Habar nu am ce se va întâmpla, dar eu azi vă pot spune că Mircea Sandu nu a dat niciun telefon niciunui membru afiliat ca să nu se prezinte la Adunarea Generală", a explicat MIRCEA SANDU.


MIRCEA SANDU a adăugat că nu i-a făcut campanie electorală lui Gheorghe Popescu. "În afara faptului că am anunţat că îl susţin pe Gică Popescu, eu nu i-am făcut campanie lui Gică Popescu. El şi-a făcut singur campanie. Gică Popescu era singurul pe care eu îl vedeam că poate să îşi îndeplinească programul făcut. Gică Popescu ar fi condus cu echipa lui FRF. Popescu îngloba toate calităţile şi îmi pare rău că tot ce s-a întâmplat, s-a întâmplat într-un moment de ascensiune în viaţa lui, dar asta este. Pe mine nu Gică Popescu, Burleanu sau Avram mă propune sau îmi acordă titlul de preşedinte de onoare", a precizat oficialul FRF.

Referitor la posibilitatea ca Anghel Iordănescu să candideze la preşedinţia FRF, MIRCEA SANDU a afirmat că acesta s-ar fi înscris la alegeri dacă ar fi dorit. "Anghel Iordănescu poate să fie vreodată variantă B? Dacă Puiu Iordănescu ar fi vrut să candideze, în situaţia în care Gică Popescu nu candida, în mod cert Iordănescu ar fi candidat. Să dea Dumnezeu ca cei care vor veni să conducă federaţia să poată să facă un pic, măcar 10 la sută din ce am făcut eu.M-aş bucura foarte mult", a menţionat el.

MIRCEA SANDU şi-a reafirmat poziţia de a nu mai candida niciodată la funcţia de preşedinte al FRF. "Eu pot să candidez conform statutului, dar eu nu voi mai candida niciodată la funcţia de preşedinte al FRF. Eu am spus de acum doi ani asta. Îmi pare rău că s-au înscris nişte... nici nu vreau să îi caracterizez. Dar dacă această funcţie s-a perimat atât de mult ca şi interes de a avea o personalitate. Pentru că istoria o să fie acolo şi Sandu Mircea în 50 de ani de fotbal o să fie o personalitate", a mai spus Sandu.

La alegerile pentru preşedinţia FRF, care vor avea loc în cadrul Adunării Generale de miercuri, îşi anunţaseră participarea şase candidaţi: Gheorghe Popescu, Gheorghe Chivorchian, Vasile Avram, Marcel Puşcaş, Răzvan Burleanu şi Sorin Răducanu. Altor doi candidaţi, Paul Zarna şi Octavian Popescu, le-au fost respinse dosarele deoarece nu au îndeplinit condiţiile obligatorii din statutul FRF.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
2 0
adam cornel
05 Mar 08:49
DNA trebuie sa faca eforturi sa le duca alaturi si sefii de la federatie si liga, altfel nu are farmec, locul lor e acolo; de unde pana unde amanarea alegerilor, daca popescu avea un accident pe drum si nu mai ajungea, se amanau alegerile ? au fost luati pe nepregatite, trebuie iar trase sforile ptr alegeri ? mitica si sandu, cat purtati la zeghe, acum-acum veniti si voi ...
Răspunde
2 0
misu
05 Mar 08:15
Pai penalului sandu nu-i convine sa vina decat alt penal in locul penalului gica.
Intelegeti cum sta treaba? Alegeri alegeri dar pun pe cine vreau eu!!!
Răspunde
3 0
coco
05 Mar 05:48
Normal ca Sandu nu mai candidează când a văzut cum au plecat la parnaie mafioţii ăia. Are mocovelul de 1 metru. Oricum , urmezi tu Sanducule şi Dragomir asta aşa, ca să completati lotul !!! Bravo justiţia !
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?