Mircea Radu, dezvăluiri din TVR, după ce ANAF a blocat conturile Televiziunii Publice

 

Mircea Radu a postat pe pagina sa de facebook un scurt comentariu în care precizează, după ce ANAF a blocat conturile TVR,  că era de aşteptat să se ajungă la aceasta situaţie. Mai mult, acesta a reproşat că cei din conducerea Consililului de Administraţie sunt oameni puși politic, marea majoritate a lor fără nicio legatură cu munca în acest domeniu. "De unde să știi ce să ceri dacă nici tu nu știi despre ce e vorba?", se întreabă retoric jurnalistul TVR.

"Conturile Societății Române de Televiziune au fost blocate de către Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF).
Nu mă bucură această măsură dar toată lumea știa că aici se va ajunge; era doar o chestiune de timp. Nu poate exista o firmă care să funcționeze normal și competitiv în virtutea unei legi de acum 20 de ani, mai cu seamă într-un domeniu atât de dinamic. Iar TVR asta făcea…
Consiliul de Administrație era alcătuit din oameni puși politic, marea majoritate a lor fără nicio legatură cu munca în acest domeniu. De unde să știi ce să ceri dacă nici tu nu știi despre ce e vorba? Cum să conduci oameni dacă tu nu știi încotro merge drumul?…
Televiziunii Române îi trebuie o lege actuală, conformă cu evoluția rapidă a societății; o lege 2015, nu 1994. Nu în ultimul rând TVR trebuie condusă de oameni din al căror CV să reiasă performanța și profesionalismul", se arată pe pagina sa de facebook.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?