Mircea Ionescu Quintus, decorat de preşedintele Iohannis, la aniversarea a 100 de ani

 

Preşedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus va fi decorat de Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni. Ceremonia va avea loc mâine, cu o zi înainte ca senatorul PNL să împlinească o sută de ani.   

Mircea Ionescu Quintus va primi Steaua României în grad de ofiţer, "în semn de înaltă apreciere pentru contribuia la viaţa democratică din România, pentru dăruirea de care a dat dovadă de-a lungul întregii sale cariere politice, precum şi pentru exemplul de conduită civică", anunţă Administraţia Prezidenţială.

Este, de fapt, o avansare în grad, făcută la propunerea lui Klaus Iohannis. Preşedintele de onoare al PNL a mai fost decorat în trecut, tot de ziua lui, cu Steaua României în grad de cavaler.

Sâmbătă, când va împlini 100 de ani, Mircea Ionescu Quintus va fi sărbătorit şi de liberali, la Cercul Militar.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?