Copiii dispăruţi în Sighişoara, găsiţi morţi. Ce a descoperit medicul legist

 

Cei doi copii daţi dispăruţi la sfârşitul lunii ianuarie şi a căror cadavre au fost găsite, în Târnava Mare, la începutul acestei săptămâni erau morţi de mai mult de o lună de zile. Cel puţin asta este concluzia medicului legist, care a efectuat necropsia celor doi copii, scrie Voceatransilvaniei.În ciuda informaţiilor repetate pe care Poliţia le-a primit cu privire la cei doi copii, care ar fi fost văzuţi în mai multe locuri de la dispariţie şi până când au fost găsiţi morţi, se pare că aceştia s-ar fi înecat posibil chiar în ziua în care nu au mai revenit acasă. S-ar părea că cei doi au mers să se joace pe Târnava Mare, au călcat pe gheaţă, care s-a spart şi astfel au ajuns în apa rece.

Medicul legist care a examinat cadavrele celor doi copii a descoperit pe ele semne de putrefacţie şi de saponificare.


De asemenea, cauza decesului ambilor copii a fost asfixia mecanică prin înec, fără a exista suspiciunea de săvârșire a unei infracțiuni contra vieții.

Mai mult pe Voceatransilvaniei.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?