Ministrul Tineretului a încurcat alegerile

 

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a încurcat alegerile prezidențiale cu cele parlamentare. ,,O decizie la care sunt chemați din 4 în 4 ani'', a afirmat Stroe, la ieșirea de la urne. El a votat la Craiova pe liste suplimentare. 

,,Evident că am votat pentru o România normală, o Românie decentă, o Românie modernă și am investit încredere în singurul om care e capabil să ducă la capăt această misiune-aceea de a a avea o viață mai bună, o viață decentă, o viață cât se poate de prosperă, aici, în România'', a declarat Stroe.

În ceea ce privește prezența la vot, ministrul Stroe a încurcat alegerile prezidențiale cu cele parlamentare: ,,E o responsabilitate civică pe care toți o avem: să fim prezenți la o decizie la care suntem chemați din 4 în 4 ani''. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?