Ministrul Sănătăţii, precizări de ultimă oră în cazul lui Florin Busuioc

 
Ministrul Sănătăţii, precizări în cazul lui Florin Busuioc 
Ministrul Sănătăţii, precizări în cazul lui Florin Busuioc 

Ministrul Sănătăţi, Sorina Pintea, a făcut precizări în cazul lui Florin Busuioc, actorul suferind un infarct masiv şi fiind operat de urgenţă. 

"Următoarele 48 de ore sunt critice. Florin Busuioc a fost operat de către un medic primar, cu competenţe în cardiologie. Florin Busuioc are parte de cele mai bune îngrijiri. Este adevărat că șeful se secție nu a răspuns la telefon, dar asta nu înseamnă că cineva nu și-a făcut treaba. A fost contactat șeful de secție, care nu a răspuns, apoi managerul l-a sunat pe următorul, medicul primar Trașcă, care a făcut intervenția", a precizat Sorina Pintea. 

Ministrul Sănătății a precizat că prezentatorul TV nu a fost operat de un medic rezident, ci de o echipă întreagă de medici. "Am fost în legătură cu cei din Craiova până aseară târziu. Florin Busuioc nu a fost stentat de către un medic rezident. Medicul rezident a făcut parte din echipa, a asistat la această procedura, dar stentul a fost pus de un medic primar. A mai asistat un medic cu competențe europene. Echipa a fost pregătită. Operația a avut loc la spitalul județean, în compartimentul de cardiologie interventională, unde i s-a montat un stent", a mai spus ministrul sănătăţii. 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Jan
07 Nov 14:05
ministereasa poate sa faca si niste PRECIZARI si despre infectiile pompos denumite spitale unde sint tratati ca niste vite, amarastenii care baga bani la bugetul statului ? Ar fi de preferat ca ciocoii rosii sa vina cu precizari in legatura cu lucrurile de interes general si atunci nu vor mai trebui precizari despre lucrurile de interes persoanl !!!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?