Ministrul Sănătății, despre activitatea Agenției de Transplant: ”Să ne spălăm rufele în familie”

 
Sorina Pintea
Sorina Pintea

Sorina Pintea a declarat, joi, în contexul în care în spațiul public au apărut o serie de detalii ale unui raport care vizează activitatea Agenției de Transplant,că a ales să nu facă publice aceste informații, motivând că, în acest segment, i s-a părut corect ca „rufele să fie spălate în familie”.

Ministrul Sănătății a declarat, în contextul datelor apărute din raportul care vizează activitatea Agenției de Transplant, efectuat de corpul de control al Ministrului Sănătății la cererea ministrului, anul trecut, că a ales să nu facă aceste date publice, deoarece nu i s-a părut corect să prezinte niște concluzii triste, dar reale, înainte ca acestea să fie transpuse în soluționări.

„Am un motiv foarte bine întemeiat. În primul rând, noi trebuie să redăm încrederea în actul donării de organe, pentru că nu putem avea transplant dacă nu avem donare de organe. Prin urmare, nu mi s-a părut corect să prezint niște concluzii, triste adevărat, dar pe care încercăm să le transpunem în rezolvarea problemelor. Mi se pare mai corect, în acest segment, să ne spălăm rufele în familie”, a declarat Sorina Pintea, la Digi 24.

Concluziile raportului, potrivit Sorinei Pintea acoperă o perioadă de 10 ani și în contextul soluționării problemelor identificate au fost luate deja măsuri.„Bineînțeles, raportul este adevărat, l-am văzut, l-am semnat și am luat măsuri. Prima măsură a fost schimbarea directorului, a doua schimbare”, spune Pintea.

Sursa: mediafax.ro

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
SA ne spalam rufele in familie !!!
07 Jun 07:57
Adica aceaisi crasa incompetenta si delasare ascunsa. In acest fel nimeni nu invata NIMIC, si orice malpraxis, incompetenta sau prostie va fi ascunsa publicului care PLATESTE si SUFERA in urma acestor comunistoizi netransparenti si incapabili sa evolueze !!! Problemele trebuiesc puse pe masa, prezentate, inteles, cei care au gresit sa plece si sa lase pe altii care au inteles mesajul.
Situatia este exact ca in justitie unde ciurda de guvernanti rupti de realitate indeasa polulatiei zeci de mii de infractori ca sa se ''reintegreze'' pe viata si sanatatea cetatenilor corecti si decenti ...
Răspunde
0 0
ioan
07 Jun 07:41
Adică tipic ciumei roșii ....Să băgăm gunoiul sub preș ???? Asta au făcut tot timpul bolșevicii !!!!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?