Ministrul Rovana Plumb, interceptată în dosarul Duicu. STENOGRAME

Rovana Plumb
Rovana Plumb

Dosarul Duicu. Rovana Plumb, fostul ministru al Mediului, în prezent ministru al Muncii, a fost interceptată de anchetatori în timp ce discuta la telefon cu preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Adrian Duicu, tema fiind campania de presă declanşată împotriva ei de realizatorul TV Andrei Bădin, scrie obiectiv.info.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Oraşul din România în care nu mai există ambuteiaje, Titi Aur îl laudă. Trucul la care au apelat autorităţile locale

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

De ce nu este deschis sicriul lui Costel Corduneanu? Este acoperit cu flori şi drapelul României. Familia vine cu explicaţii – FOTO

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Procesul lui Vlad Pascu a fost amânat. Avocatul Adrian Cuculis: ”Dacă se întâmplă asta, întreg procesul se va lua de la zero”

Articol partener

PUTEREA.RO

S-a anunțat primul concurs de frumusețe IA din lume, cu femei generate de calculator

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, noii juraţi de la MasterChef România

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, noii juraţi de la MasterChef România

Actual

Pensii / Foto: Inquam Photos
SCHIMBĂRI MAJORE în noua Lege a pensiilor. Cine se poate pensiona cu 15 ani mai devreme și fără penalități: noi calculele
Schimbări majore în privința noii legi a pensiilor cu privire la condițiile de pensionare. Unii români se pot pensiona anticipat, chiar și cu 15 ani mai devreme. Vorbim despre persoanele defavorizate sau cu dizabilități, însă, si alte categorii beneficiază de reduceri semnificative.

Razboi Israel - Iran
Război Israel - Iran: Atac lansat asupra Iranului, sistemele de apărare anti-aeriană au fost activate
O explozie a fost auzită în oraşul Ghahjaworstan din Iran, situat la nord-vest de oraşul Isfahan, potrivit agenţiei de ştiri iraniene semi-oficiale FARS, care citează surse locale, relatează CNN. Zborurile spre Teheran, Isfahan şi Shiraz sunt suspendate, iar sistemele de apărare anti-aeriană ale Iranului au fost activate în mai multe provincii. 

Avion aterizat de urgenta la Timisoara
Un avion a aterizat de urgență la Timișoara, în urma unei amenințări cu bombă. Plan roșu de intervenție
Alertă de gradul zero pe Aeroportul Timișoara! Un avion a fost nevoit să aterizeze de urgență după o amenințare cu bombă cu bombă. Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție. 

Filmul crimei de pe autostrada A1. Ultima conversație a Mirelei cu afaceristul turc: sora victimei face dezvăluiri șocante
Filmul crimei de pe autostrada A1. Ultima conversație a Mirelei cu afaceristul turc: sora victimei face dezvăluiri șocante
Apar noi dezvăluiri șocante despre crima din Dâmbovița! Sora Mirelei, femeia omorâtă de cetățeanul turc, a povestit cu lux de amănunte ce s-a întâmplat între cei doi cu puțin timp înainte ca tânăra să dispară, dar și despre ce au discutata ultima oră la telefon. Între timp, anchetatorii au refăcut traseul criminalului și au ajuns cu el chiar și în Teleorman, locul în care s-ar fi refugiat a doua zi după asasinat. 

Politică

Nicolae Ciucă / Foto: Inquam Photos
Nicolae Ciucă, precizări importante despre introducerea serviciului militar obligatoriu în România: "În următorii doi ani..."
Nicolae Ciucă spune că România nu are pregătită infrastructura necesară pentru introducerea serviciului militar obligatoriu în următorii doi ani. "S-au dus vremurile" în care oamenii să fie aduşi cu arcanul la armată, a mai spus liderul PNL.

Ciucă nu se sperie dacă medicul Cîrstoiu e scos din joc. Foto/Inquam
PNL vrea propriul candidat, dacă medicul Cîrstoiu cade. Ciucă: „Avem planul B, avem și planul C”
Iminenta debarcare a lui Cătălin Cîrstoiu nu-l sperie pe liderul PNL, care spune că partidul are și planul B și planul C la îndemână.

Nicolae Ciucă: „Marcel Ciolacu mi-a spus că i-a transmis din nou lui Cîrstoiu să prezinte clarificări la acuzații”
Nicolae Ciucă: „Marcel Ciolacu mi-a spus că i-a transmis din nou lui Cîrstoiu să prezinte clarificări la acuzații”
Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, joi, că liderul PSD - Marcel Ciolacu i-a spus din nou lui Cătălin Cîrstoiu, candidatul Coaliției la Primăria Capitalei, să planifice o conferință de presă pentru clarificarea acuzațiilor de incompatibilitate.

Un panou buclucaș. Fostul primar al Timițoarei - „botezat”
Un panou electoral cu bucluc. Greșeală imensă! Fostul primar al Timișoarei a fost „botezat”
Un panou electoral al PNL, în care apar șeful partidului, Nicolae Ciucă și fostul primar al municipiului Timișoara, a stârnit valuri de comentarii în social media. Nicolae Robu a fost „botezat” Gheorghe!

Ultimele stiri

ALERTĂ lângă Strasbourg! Două fete de 6 și 11 ani, înjunghiate cu un cuțit în apropierea unei școli
ALERTĂ lângă Strasbourg! Două fete de 6 și 11 ani, înjunghiate cu un cuțit în apropierea unei școli
Scene incredibile în Franța, în apropiere de Strasbourg! Două copile, de 6 și 11 ani, au fost rănite în apropierea unei școli, de un bărbat care le-a atacat cu cuțitul. Incidentul s-a întâmplat în după-amiaza zilei de joi, iar agresorul, un individ cu probleme psihice, a fost arestat de poliție.

Testul Szondi a fost discreditat de mulți experiți în domeniu
Testul Szondi: Alege chipul care te sperie cel mai tare şi descoperi latura ascunsă a firii tale
Testul Szondi este considerat a fi unul dintre cele mai bune metode de a scoate la iveală latura ascunsă, negativă, a personalității fiecăruia. În panoul din imagine sunt o serie de fizionomii, iar tu trebuie să alegi una singură, cea care-ți stârnește teamă.

Asigurarea obligatorie pentru locuinta
Amenzi usturătoare pentru românii care nu au asigurare obligatorie pentru locuință
De anul acesta, primăriile sunt obligate să îi înștiințeze, de două ori pe an, pe proprietarii locuințelor că trebuie să își asigure locuințele împotriva dezastrelor.

Dieta
Ce să mănânci la prânz ca să NU te mai îngrași niciodată
Dacă doriți o dietă sănătoasă pentru masa de prânz, faceți tot posibilul să vă feriți de restaurantele de genul fast-food! Ați auzit-o de multe ori, precum și faptul că tipul acesta de mâncare bogată în calorii, zahar și aditivi reprezintă un adevărat câmp minat pentru cei care doresc sa aibă o dietă sănătoasă, echilibrată și corectă.

Justiţie

Foto arhivă
A fost prins incendiatorul din Chitila. Unde s-a ascuns de polițisti 21 de zile
După 21 de zile, un tânăr de 28 de ani, care a incendiat o mașină, a fost în sfârșit depistat de oamenii legii. Bărbatul a fost dus la sediul Poliţiei Orasului Chitila pentru cercetări, iar în urma audierilor, poliţiştii au dispus măsura reţinerii, pentru 24 de ore.

Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez. Cum îl poți prepara simplu
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez. Cum îl poți prepara simplu
Dacă vrei să aduci un strop din Japonia culinară în bucătăria ta, începe cu o delicioasă rețetă de mochi. Este o rețetă de desert tradițional, denumit și ”desertul samurailor”. În mod tradițional, acesta este preparat și servit în perioada Anului Nou Japonez, în timpul unei ceremonii numite Mochitsuki. Această ceremonie constă în zdrobirea și frământarea orezului glutinos pentru a-l transforma într-un aluat cu textură lipicioasă.

Foto/Arhivă/Inquam
HALUCINANT! Ce a putut răspunde un român atunci când a fost întrebat de ce a violat o femeie de 58 de ani
Un italian și un român, cumnatul său, sunt acuzați că au bătut și violat o femeie din Austria, anul trecut de Crăciun. Când au fost întrebați de ce, italianul a spus că a fost „un test de curaj”, iar românu a dat vina pe victimă că a fost „încăpățânată”.

Moderatoarea radio Gold FM Jessie Baneș
Jurnalista Jessie Baneș, amenințări cu moartea din partea membrilor clanului Corduneanu. De la ce a plecat totul?
În urma unei postări pe rețelele sale de socializare cu privire la vestea tristă a morții lui Costel Corduneanu și la modul bombastic în care a fost tratat acest subiect în presă și la televiziuni, jurnalista Jessie Baneș a fost contactată de soția fostului lider al clanului Corduneanu.



Vezi emisiunile Realitatea Plus