Ministrul Liviu Pop a dezvăluit de ce a participat la deschiderea anului şcolar la Vişeul de Jos

Ministrul Educației Naționale, Liviu Pop, care a participat, luni, la deschiderea noului an școlar în localitatea Vișeul de Jos, a spus în fața părinților și copiilor că o educație de bună calitate înseamnă profesori bine pregătiți, programe școlare actuale și o infrastructură școlară corespunzătoare. Acesta a recunoscut că a participat la deschiderea acestei acestei şcoli pentru că aici s-a format."În următorii doi ani de zile vom avea formați toți profesorii să știe să predea copiilor, în următorii doi ani de zile vom avea internet în fiecare școală, avem bani europeni pentru asta, și școala românească din zona preuniversitară are în următorii doi ani de zile șansa să se reinventeze, va reîncepe încrederea în școala românească, și lucrul acesta nu se poate face decât având cele trei direcții principale: programele școlare pe care le scriem, profesorii foarte bine calificați și baza materială foarte bine pusă la punct", a spus Liviu Pop, citat de Mediafax.

Acesta a mai precizat că dorit să participe la deschiderea noului an la școala unde s-a format în primii ani de educație. După momentul festiv, ministrul Educației a vizitat sala de clasă în care a învățat și pentru câteva momente s-a așezat în banca unde ca elev a stat cât timp a locuit în Vișeul de Jos.

În timpul petrecut la școala din localitatea Vișeul de Jos, ministrul Liviu Pop a discutat cu membrii corpului profesoral, dar și cu părinții copiilor prezenți la festivitate.

El a mai a participat, luni dimineață, la deschiderea unei grădinițe recent dată în folosință la Vișeul de Jos și a unei săli de sport din comuna Petrova.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?