Ministrul de Finanțe: Dispar plicurile trimise de ANAF prin Poștă. "Să vedeți ce frumos vom rezolva"

 
Eugen Teodorovici, ministrul de Finanțe
Eugen Teodorovici, ministrul de Finanțe

Șeful Ministerului de Finanțe, Orlando Teodorovici, a făcut miercuri un nou anunț surprinzător. Ministerul pe care îl conduce se gândește să elimine notificările făcute prin Poștă de ANAF, prin care românii sunt anunțați cu privire la datoriile sau situațiile neclare pe care le au la Fisc.Ministrul Finanțelor Eugen Teodorovici i-a surprins pe toți jurnaliștii care l-au întrebat de modul în care Guvernul va face reduceri de cheltuieli în acest an, dând un exemplu inedit și aparent imposibil de pus în practică:

"Să vă dau un exemplu. Vom elimina plicurile trimise prin poștă de ANAF. Cei vizați nici nu le ridică de la Poștă, iar cheltuiala totală este de aproximativ 10 milioane euro pe an. Este un exemplu mic, dar cumulate sumele sunt foarte mari",

Asaltat de jurnaliști cu întrebări cu privire la modul în care românii fără acces la Internet sau cei care locuiesc în vârful muntelui vor comunica cu ANAF-ul, Teodorovici a evitat un răspuns concret: "Avem soluții la absolut tot", a răspuns ministrul.

"Eu am următoarea abordare, suntem în secolul 21, nu putem să ținem o țară pe loc, vom găsi o soluție ca toți contribuabilii să aibă acces, să comunice online. Sa vedeți cât de frumos se va rezolva și pe vârful muntelui", arată Teodorovici.

Potrivit acestuia, oricine va fi șef la ANAF trebuie să își asume criterii de performanță, trebuie să aibă un tip de contract clar.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Mocanu Amalia
14 Feb 14:51
Va rog să introduceți o modalitate de comunicare prin poștă electronică pentru cetățenii care vor să-și comunice adresele.Este foarte important să primim înștiințări de plată anuale,mai ales dacă e vorba de datorii în localități diferite.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?