Ministrul Culturii, audiat în comisia de specialitate marțea viitoare

 

Valer Daniel Breaz, va fi audiat marţea viitoare în Comisia pentru cultură, artă, mijloace de comunicare în masă a Camerei Deputaţilor, a precizat preşedintele comisiei, Gigel Ştirbu.El a spus că ministrul Culturii a confirmat că va veni la comisie marţea viitoare, la ora 12,00, menţionând că este normal ca acesta să-şi prezinte priorităţile mandatului.

Deputatul USR Iulian Bulai a precizat într-un comunicat de presă că a cerut detalii despre priorităţile pe care ministrul Culturii şi le-a stabilit pentru acest mandat.

"Am trimis preşedintelui Comisiei pentru cultură o solicitare de chemare la audieri a noului ministru al Culturii, domnul Valer-Daniel Breaz, deoarece consider că este neapărat necesar ca acest mandat să înceapă printr-un dialog. Experienţele cu miniştrii anteriori ne-au arătat că nu putem colabora în alte condiţii. Nu am primit un răspuns oficial până acum la această solicitare, însă la o întâlnire informală, domnul Breaz mi-a garantat că va fi prezent în comisie săptămânile viitoare, astfel încât să putem discuta aplicat asupra desfăşurării şi bilanţului Centenarului. De asemenea, această întâlnire va fi o ocazie excelentă pentru a lămuri felul în care domnul Breaz abordează chestiunea transparenţei în ministerul pe care-l conduce, de pildă, în ceea ce priveşte caracterul public al CV-urilor funcţionarilor publici. Sper să putem avea o relaţie de colaborare, de preferat mai bună decât cu predecesorii actualului ministru", a precizat deputatul USR. 

 


Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?