Mii de mesaje de condoleanţe de la cititorii Realitatea.net pentru familia lui Marian Cozma

Foto: RTV
"Sincere condoleanŢe familiei, este cumplit de nedrept si ingrozitor de devreme!!! Urez multa putere parintilor care privesc acum neputinciosi si daramati". Este doar unul dintre miile de mesaje pe care le-am primit de la telespectatorii noştri impresionaţi de destinul tragic al handbalistului.

1. Dani din Mediaş
"Oare câte generaţii trebuie să treacă să putem respecta valorile naţionale care, încet, încet, încep să dispară prin nedreptăţi? Dumnezeu să-l odihnească pe Marian, pe care acum toţi îl iubim, dar ieri majoritatea nu ştiam cine este".

2. Cătălin
"Moartea lui Marian Cozma a produs şoc şi multă tristeţe. Sper ca şocul acesta să fie la originea renaşterii handbalului românesc".

3. Georgiana din Vâlcea
"Oamenii ca el ar trebui să apară la televizor, în reviste şi în ziare! Nu aşa zisele vip-uri sexi. Păcat de el, avea viitorul în faţă. Noi nu l-am preţuit şi alţii ni l-au luat".

4. Ion
"Inima plânge la gândul că un flăcău ca un brad zace neputincios în sicriu şi curând va coborî în răceala şi întunericul mormântului. Cred că toţi românii au vărsat o lacrimă în semn de pios omagiu adus lui Marian, acest bărbat răpus mişeleşte de acea şleahtă de nemernici".

Articole recomandate


Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?