Mihăiţă Neşu, progres uimitor: "Pot să respir singur, pot vorbi și pot gândi"

Mihăiţă Neşu, fostul fotbalist care a rămas paralizat în urma unei accidentări pe care a suferit-o în urmă cu 6 ani şi jumătate, a povestit pentru Digisport despre progresele pe care le-a reuşit în recuperare.Neşu apreciază că-şi poate folosi din nou simţuri foarte importante.

”Progresele sunt foarte mici. Pentru mine, progres e doar faptul că pot să respir singur și pot vorbi și pot gândi și pot în fiecare dimineață să-mi fac terapia și să-mi fac planuri.

Pentru mine, astea sunt minuni! Doar simplul fapt că accidentul și hemoragia pe care am avut-o după aceea nu mi-au afectat creierul este un miracol care nu poate fi explicat.

Fără ajutorul oamenilor, eu nu pot face mare lucru. Am nevoie să mă îmbrac, să-mi dea de mâncare, să mă pună în pat, să mă ia din pat, să mă ducă de colo-colo. Acest ajutor, pe care-l primesc, m-a făcut să încerc să ajut si eu cât pot.

Prietenii mei buni, de când jucam fotbal, au rămas, sunt în relații bune cu ei, vorbesc zilnic cu foști colegi de la Steaua, de la Utrecht, cu angajați de la Utrecht. Ei n-au plecat din viața mea, dar au apărut și persoane noi", a spus Neşu pentru sursa amintită.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?